Unik Resurs

Sverige

Om Unik Resurs

unik_perspektiv_LITEN.jpg

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Unik Resurs erbjuder tjänster inom: Rekrytering & search, Interimslösningar till Chefer, specialister & tjänstemän, HR-funktion, Verksamhetsutveckling; Utredning, analys & rådgivning, Ledarskap och organisationsutveckling, Karriärrådgivning & outplacement.

Vi finns där när våra kunder behöver bli fler, färre eller förbättra effektiviteten. Eller när du känner att det är dags för en ny utmaning.

Vi på Unik Resurs har bestämt oss för att verkligen ta reda på behoven i de verksamheter som vi samarbetar med. Och det är därför som vi inte använder oss av några standardlösningar. Vår styrka ligger i vår erfarenhet och förmåga att anpassa metoder och verktyg efter förutsättningarna i varje unik situation.

Unik Resurs metodik med Evidensbaserad rekrytering innebär tester som ett tidigt urval för samtliga kandidater, som matchar skallkraven i en rekrytering. Detta görs för att säkerställa personlig potential mot kravprofil och inkludera fler kandidater i urvalet. På så vis kan vi lägga mer kraft i personliga möten med de kandidater som matchar krav- och kompetensprofil.  Då kan vi hitta personer med rätt kompetens och lämplig personlighet som passar in i det rekryterande företagets kultur och i den fas företaget befinner sig i.

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Vänligen kontakta oss via hemsidan www.unikresurs.se, e-post kontakt@unikresurs.se eller telefon 0200-210 255.

Denna rekryterare annonserar inte för tilfället. Prova gärna vår sök jobb?