Stf Regionchef Mitt till Ramudden

Rekryterare
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 24 februari 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Kontakta
Torgny Balkefors
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Coachande och affärsorienterad ledare från bygg- eller entreprenadbranschen

Uppdraget:
Ramudden är ett riskkapitalägt tillväxtföretag med höga ambitioner primärt inom nordiska marknaden. Efter stark expansion under alla år vill de tillföra ledningen inom region mitt med en stark ledare som har en utpräglad coachande profil. Du ska tillsammans med regionchefen driva och leda de idag 8 depåerna inom regionen (Uppland, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Närke och Östergötland). Ert uppdrag blir att med fortsatt tillväxt: öppna fler depåer och skapa en utvecklad försäljning, leverans och struktur för nya och befintliga depåer. 

Huvudkontoret i Gävle ger dig/er en stark support i ditt arbete med olika resurspersoner inom försäljning, kvalité/miljö, ekonomi, logistik och övrigt verksamhetsstöd.

Vem söker vi? 
Du har flerårig ledarerfarenhet inom minst medelstort byggbolag, eller liknande verksamhet ex. konsultbolag/uthyrningsverksamhet. Du har gedigen erfarenhet av säkerhetsarbete inom bygg- och entreprenadarbeten. 

Som person har du ett coachande förhållningssätt som chef och vill ge medarbetare råd, stöd och möjlighet till att utvecklas. Du är prestigelös och visar respekt för allas åsikter och bidrag, men vill alltid förbättra och utveckla teamet. Du är van att driva försäljningsarbete och ser affärsmöjligheter. Du håller dig uppdaterad om konkurrenter och marknadstrender och har en finansiell medvetenhet. 
Du har förmågan att arbeta strategiskt men när så krävs ta hand om operativa situationer genom ditt engagerande och prestigelösa sätt. Framförallt har du ett engagemang utöver det vanliga!
I grunden har du relevant högskoleutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet.

Placeringsort: Stockholm
Du blir anställd av Ramudden. 

För information: kontakta gärna rekryteringskonsult Torgny Balkefors, 073-3434 769. Klicka på "Ansök-knappen" och sök tjänsten via www.balkefors-ponsiluoma.se 

Sista ansökningsdag: 26 mars 2017

Kontakt
Arbetsgivare: Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering
Arbetsort: Stockholm
Kontaktperson: Torgny Balkefors, torgny@balkefors-ponsiluoma.se, 0733434769

Villkor
Yrkestitel: Stf Regionchef Mitt till Ramudden
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast + rörlig

Ansökan
Via ansökningsformulär, klicka på "Ansök-knappen"
Sista ansökningsdatum: 2017-03-26
Annonsen publicerades: 2017-02-22

Liknande jobb

Liknande jobb