Stadsarkitekt till Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning

Plats
Sandviken (Kommun), Gävleborg
Annonserat
den 6 mars 2017
Stängs
den 9 april 2017
Kontakta
Torgny Balkefors
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Den 1 april 2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning arbetar för en långsiktigt hållbar och god livsmiljö för invånarna i den tre kommunerna med sammanlagt 53 000 invånare. Vi fortsätter nu arbetet med att skapa vår nya förvaltning, och du har i detta arbete chans att få vara delaktig och bidra till utvecklingen av en attraktiv arbetsgivare för drygt 70 medarbetare. 

Stadsarkitekt till Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning

- västra Gästriklands visionär inom övergripande gestaltningsfrågor

Uppdraget:
Vi söker Stadsarkitekt för Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd som är ett samarbete mellan Hofors, Ockelbo och Sandvikens kommun. De tre kommunerna är i ett skede med många intressanta planerings- och genomförandeuppdrag så som översiktsplaner, centrumförnyelser, nya bostadsområden/bostadsförändringsprojekt samt nya företagsprojekt.

Som stadsarkitekt får du en viktig roll inom samhällsutvecklingen genom att främja samhällsutveckling, tillväxt och goda livsmiljöer. Du blir en kreativ och utåtriktad expert inom gestaltning och utformning. Du är på många sätt ”kommunernas ansikte utåt” i medborgardialoger, kontakter med företag osv.

Vem söker vi?
Du har erfarenhet av en arkitektroll, gärna inom offentlig verksamhet alternativt som konsult. 

Du trivs i förändring och utveckling, samt har lätt för att bygga relationer genom ditt kommunikativa och prestigelösa förhållningssätt som ger dig legitimitet både inom och utanför organisationen. Som person är du kommunikativ, modig och har stark tro på dina idéer men är lyhörd för att nå en lösning.

Du har arkitektexamen eller motsvarande utbildning och har goda kunskaper om Plan- och Bygglagen och övriga relevanta regelverk.

Placeringsort: Sandviken
Du blir anställd hos Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning.

För information: kontakta gärna Torgny Balkefors, 073-3434 769. Klicka på "Ansök" och lämna din intresseanmälan via www.balkefors-ponsiluoma.se 

Sista ansökningsdag: 9 april 2017

Kontakt
Arbetsgivare: Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering
Arbetsort: Sandviken
Kontaktperson: Torgny Balkefors, torgny@balkefors-ponsiluoma.se, 0733434769

Villkor
Yrkestitel: Stadsarkitekt
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan
Via ansökningsformulär: Klicka på "Ansök"
Sista ansökningsdatum: 2017-04-09
Annonsen publicerades: 2017-02-23