Fastighetschef kommersiell till köpcentrumbolag i Uppsala

Plats
Uppsala (Kommun)
Annonserat
den 6 mars 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Kontakta
Kajsa Angerdal Skoglund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Kommersiell Fastighetschef till köpcentrumbolag i Uppsala

Uppsala Kommuns Fastighets AB är ett allmännyttigt fastighetsbolag som ägs av Uppsala kommun. Bolaget utvecklar och förvaltar köpcentrum, kontor och bostäder inom Uppsala kommun, bland annat Gottsunda Centrum.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen ansvarar du för den kommersiella fastighetsförvaltningen inom bolaget. Du arbetar strategiskt med koncepten för våra centrumanläggningar och du ansvarar för uthyrningen av lokalerna. Ansvaret omfattar även bolagets kontorslokaler och bostäder.

Du har det övergripande ansvaret för marknadsföringen av våra centrumanläggningar. Tillsammans med dina medarbetare tar du fram marknadsplaner och aktivitetsplaner.

Du har ett nära samarbete med den Tekniska Fastighetschefen, både angående den löpande driften av fastigheterna och i samband med olika lokalanpassningar och utvecklingsprojekt. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Verksamheten är inne i ett spännande skede och det finns goda möjligheter att vara med och påverka den fortsatta utvecklingen.

Din profil
Du har troligen en examen från högskola eller universitet med inriktning på fastigheter. Du har flera års erfarenhet av fastighetsförvaltning och du är en skicklig affärsman och förhandlare. Du har goda kunskaper i hyreslagstiftning och du har stor vana av att skriva kommersiella hyresavtal. Erfarenhet från köpcentrumbranschen är mycket meriterande.

För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan att hantera flera processer samtidigt. Som person är du utåtriktad och självgående men även strukturerad och ansvarstagande.

God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt både på svenska och på engelska är ett krav för befattningen. Goda kunskaper i Officepaketet är också önskvärt. Stor vikt kommer vid rekryteringen att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid bolagets huvudkontor i Uppsala.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är den 26 mars 2017. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Kajsa Angerdal Skoglund, Randstad Rekrytering, 073-343 4273. Vi behandlar inkomna ansökningar och genomför intervjuer löpande varför du bör söka jobbet snarast. Klicka på "Ansök-knappen" och gör din ansökan på Randstads hemsida.

Uppdragsgivare: Uppsala Kommuns Fastighets AB

Ort: Uppsala

Sista ansökningsdag: 26 mars 2017

Omfattning: heltid

Liknande jobb

Liknande jobb