Fastighetschef till Vision i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 10 mars 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Kontakta
Jennica Klaman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Vi söker en trygg och kommunikativ ledare som trivs med att ha helhetsansvaret för fastigheter. Vision är ett fackförbund med många engagerade medarbetare.

Tjänsten
I din roll som fastighetschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för Visions fastigheter som förutom förbundshuset består av 9  bostadsfastigheter i centralt i Stockholm samt 12 fritidshus. Förbundhuset på 8000 m2 förvaltas i egen regi och bostäderna förvaltas genom extern aktör.

De närmaste åren kommer förbundshuset moderniseras och står därför inför ett antal projekt i varierad storlek. Därför är det viktigt att du har erfarenhet som beställare samt har drivit egna  projekt. Rollen som fastighetschef innebär många kontaktytor och samverkan både med den interna verksamheten och externa aktörer. I din enhet ingår två fastighetstekniker som du har personalansvar för. Du rapporterar till den administrativa chefen och tjänsten är placerad vid förbundshuset centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter

  • Resultatansvar för fastigheterna, inkl. upprättande av budget och prognos
  • Övergripande ansvar för drift och underhåll
  • Planering av underhåll, bl.a. upprättande av underhållsplan
  • Beställaransvar (inklusive upphandlingar) och kontaktperson gentemot externt förvaltningsbolag och övriga leverantörer av fastighetstjänster
  • Projektering och projektledning vid renoveringar och ombyggnationer
  • Personalansvar för medarbetare inom fastighetsenheten
  • Ansvar för avtal, rutiner och utrustning inom brand och säkerhet
  • Skötsel och utveckling av kontorslokalerna i Visions förbundshus
  • Inköp av kontorsinventarier
  • Ansvar och hantering av avtal och IT-stöd för fastigheterna

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har relevant utbildning inom fastighetsområdet men främst flerårig erfarenhet av teknisk och ekonomisk fastighetsförvaltning. Du är van vid beställarrollen och har erfarenhet av projektledning och avtalsupphandling. Du har flerårig erfarenhet av att leda andra och du är trygg i din roll som chef.

Personliga egenskaper
För att lyckas i din roll som fastighetschef på Vision krävs att du är serviceinriktad och tycker om att samarbeta, både internt och externt. Du tar egna initiativ, är strukturerad och du ser möjligheter i förändringar. Som chef är det viktigt att du är öppen och tydlig i din kommunikation och att du är delegerande i din ledarstil.

Om Vision
Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 190 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO.

Läs mer om oss på www.vision.se

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Fasticon Kompetens. För att söka tjänsten registrerar du CV och ett personligt brev på www.fasticonjobb.se

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt dock senast den 26 mars. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta researchkonsult Jennica Klaman via mail jennica.klaman@fasticonkompetens.se 0734-15 43 22 eller rekryteringskonsult Sabina Skelton via mail sabina.skelton@fasticonkompetens.se eller telefon: 0734-154318

Liknande jobb

Liknande jobb