Kvalificerad redovisningsekonom till KONE i Kista

Rekryterare
Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 10 mars 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Kontakta
Therese Thunström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Kvalificerad redovisningsekonom rekryteras till KONE i Kista

KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. I Sverige är KONE även ett av de ledande företagen inom portar och automatiska dörrar. Företaget engagerar sig för att förstå sina kunders behov och levererar branschledande hissar, rulltrappor, portar, automatiska dörrar och innovativa lösningar för modernisering och underhåll. Företagets mål är att erbjuda den bästa möjliga People Flow-upplevelsen genom att utveckla och tillhandahålla lösningar som gör det möjligt för människor att förflytta sig inom byggnader på ett smidigt, säkert och bekvämt sätt utan väntetider i en alltmer urban omgivning. 2015 omsatte KONE 8,6 miljarder Euro hade över 50 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki Ltd i Finland. För mer information om företaget, gå in på www.kone.se. I samarbete med Experis rekryterar nu KONE en kvalificerad redovisningsekonom med arbetsplats på KONE Sveriges huvudkontor i Kista.

Attraheras du av att arbeta i en internationell koncern? Stimuleras du av att ta ansvar och att bidra till din arbetsgivares goda rykte och resultat? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
Som kvalificerad redovisningsekonom på KONE kommer du att jobba nära redovisningschefen och tillsammans med denne och dina kollegor ta det fulla ansvaret för bolagets redovisning och bokslutsarbete. Du förväntas driva utvecklingen inom ditt område och svara för att redovisningen håller högsta kvalitet. Inom ditt ansvarsområde ligger även att ta fram årsredovisningen för det svenska bolaget. I rollen kommer du att samarbeta med övriga kollegor i redovisningsteamet men också jobba tillsammans med controllers och collection specialist samt den övriga verksamheten. 

Vem är du?
Du som söker tjänsten är civilekonom eller motsvarande och har minst 7 års erfarenhet av kvalificerat redovisnings- och bokslutsarbete och är trygg i dina redovisningskunskaper. Du har gedigen kunskap och erfarenhet av skatter och moms, liksom förståelse för sociala avgifter och lön. Du har expertkunskaper i svenska redovisningsregler och har du kunskaper i IFRS är det mycket meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och har erfarenhet av att arbeta i globala affärssystem, meriterande med kunskaper i SAP. Du behärskar engelska och svenska, både skriftligt och muntligt. 

Som person är du nyfiken, öppen, serviceinriktad och har gott om eget driv och initiativkraft. Sannolikt har du ett gott siffersinne, är strukturerad och noggrann och trivs med att jobba självständigt. Du är ansvarstagande och har en vilja att leverera kvalitet inom utsatt tid.

Vad kan KONE erbjuda dig? 
KONE erbjuder dig ett spännande arbete i ett stort globalt företag som har ambitionen att ligga långt fram. Bolaget är mycket lönsamt och stabilt och ligger i framkant gällande innovationer och miljöarbete. Inom koncernen finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. KONE sitter i moderna och nyrenoverade lokaler i Kista. 

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar KONE med Experis Finance. Tjänsten söker du via "Ansök nu"-knappen. Urvalsprocessen sker löpande och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansvarig rekryteringskonsult är Therese Thunström och har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 08-452 33 72.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb