Fastighetsförvaltare till Akademiska Hus, Stockholm

Rekryterare
Plats
Huddinge (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 13 mars 2017
Stängs
den 24 mars 2017
Kontakta
Gabriella Hedlund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 73 miljarder och en omsättning på 5,7 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 16,7 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se

Akademiska Hus söker en Fastighetsförvaltare
Vi söker en förvaltare till vårt fastighetsbestånd på Campus Flemingsberg plus en av våra byggnader på Campus Solna med en sammanlagd yta av ca 85.000 kvm – huvudsakligen laboratorier, undervisningslokaler och kontor.

Din roll innebär att ansvara för den löpande driften och att medverka proaktivt i utvecklingen av campus tillsammans med kollegorna. Som förvaltare har du övergripande ansvar för hyresgästkontakter, du omförhandlar hyresavtal, skriver avtal m.m. samt genomför verksamhetsanpassningar i nära samverkan med våra kunder. Du har resultatansvar för enheten, gör prognos och bokslut per byggnad, bidrar aktivt till effektivisering och kostnadsbesparingar, tar fram underlag för investeringsbeslut samt upprättar, genomför och följer upp underhållsplaner. I rollen ingår personal- och arbetsmiljöansvar för i dagsläget tre drifttekniker.

Vi söker dig som, förutom relevant eftergymnasial utbildning, har minst 6-7 års erfarenhet av förvaltning av kommersiella lokaler och därmed har erfarenhet av kundkontakter, hyresförhandling, skriva avtal, ta fram beslutsunderlag för investeringar och underhållsprojekt, bidra i upphandlingar, etc. Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, att du behärskar engelska i tal och skrift samt är van användare av Office-paketet. B-körkort är också krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda personal.

Som person är du strukturerad och självgående. Eftersom rollen innebär många kontakter är det avgörande att du är lyhörd, relationsskapande och kommunikativ – och samtidigt affärsmässig. Vi värdesätter att du tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder en ansvarsfull roll, som innebär många kontaktytor, i en professionell organisation med självgående och kompetenta medarbetare. Du får möjlighet att jobba med tekniskt avancerade byggnader och med hyresgäster inom life science – du bidrar med din kompetens till att stötta deras verksamhet och blir på så sätt delaktig i en långsiktig, hållbar utveckling och ökad hälsa – och har samtidigt möjlighet att själv utvecklas. Vi är dessutom ett trevligt team som sitter i fina lokaler på Flemingsbergs campusområde.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål – att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Gabriella Hedlund, Chefspoolen, på 0709-95 58 88.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 24 mars.

Liknande jobb

Liknande jobb