Neuropsykolog, Rehabiliteringsmedicinska kliniken i Linköping

Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 15 mars 2017
Stängs
den 10 april 2017
Kontakta
Marie Samuelsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Rehabiliteringsmedicinska kliniken ansvarar för den specialiserade rehabiliteringen för patienter med ryggmärgsskador och förvärvade hjärnskador. Kliniken har 16 vårdplatser och är en resursenhet för sydöstra sjukvårdsregionen. Vi tar emot patienter såväl i ett tidigt skede efter akut sjukdom/skada som i ett senare skede när frågor om exempelvis arbetsåtergång kan bli aktuella. Vi arbetar i multiprofessionella team där patient, närstående och berörda professioner gemensamt formulerar mål och planerar för lämpliga åtgärder. Våra medarbetare i olika team kännetecknas av ett stort engagemang i arbetet, som stöttar och hjälper varandra. Vi har en öppen och inbjudande kultur, med en lyhörd ledning. Vi är en universitetsklinik där forskning och undervisning bedrivs i nära samarbete med Medicinska fakulteten i Linköping. Vi är stolta över vår spetskompetens och vi lär av varandra. Rehabiliteringsmedicinska kliniken har relativt nyligen flyttat in i nya, fräscha och ändamålsenliga lokaler på sjukhusområdet.

Arbetsbeskrivning
Huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att inkludera neuropsykologiskt utredningsarbete samt klinisk patientbehandling. Målgruppen är huvudsakligen patienter med kognitiva problem efter en förvärvad hjärnskada. Enhetens arbetssätt är teambaserat med betoning på samverkan mellan professioner och interdisciplinära modeller för bedömning och behandling. Det är viktigt att du har ett interesse för att delta i utvecklingen av professionella åtgärder liksom för verksamheten som helhet.

Utbildning och erfarenhet 
Du är legitimerad psykolog gärna med specialistutbildning som neuropsykolog. Du har gärna erfarenheter av neuropsykologisk utredning och behandling både individuellt och i grupp. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att bedriva forskning och utveckling. Vi lägger särskild vikt vid om du är disputerad eller har påbörjat doktorandstudier.

Personliga egenskaper 
Som person är du strukturerad, analytisk, ansvarstagande samt har god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vidare är du flexibel och ser möjligheter i förändringar. Du är lyhörd för andras kompetens och får gärna vara initiativrik och komma med förslag på lösningar till förbättringar, inom ramen för det professionella området liksom för kliniken som helhet. Du är socialt kompetent, kommunicerar tydligt och arbetar bra tillsammans med andra.

Anställning och information 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av 
Enhetschef Marie Samuelsson, 010-103 44 58. 
Psykolog Sara Malmberg, 010-103 15 70. 
Teamsamordnare Kerstin Boberg, 010-103 51 16.

Facklig företrädare för SACO är Cecilia Frisk, 010-103 15 75.

Ansökan 
Sista ansökningsdag är den 10 april 2017. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med samt försäljare av ytterligare platsannonser. 

Region Östergötland

Liknande jobb

Liknande jobb