Textilia söker Platschef till sin enhet i Rimbo

Rekryterare
Plats
Rimbo, Norrtälje
Annonserat
den 17 mars 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Ref:
SE-11978
Kontakta
Carl Pauly
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Textilia söker Platschef till sin enhet i Rimbo

Ledarskap och Utveckling

Textilia erbjuder dig en spännande utmaning som Platschef där ditt ledarskap och din förmåga att utveckla verksamheten kommer att vara i fokus. Enheten har ca 170 medarbetare och är Textilias största produktionsenhet. Din huvuduppgift är att anpassa produktionen för att kunna möta kundernas krav, öka produktionseffektiviteten och säkerställa god leveranssäkerhet. Till din hjälp i detta arbete har du sju produktionsledare och supporterande centrala funktioner. Genom att säkerställa en konkurrenskraftig produktion med kvalité skapar du och dina medarbetare förutsättningar för tillväxt. Platschefen kommer även att samarbeta med enhetens kundansvariga för att utveckla och anpassa produktionen mot kundkrav och avtal.

För att lyckas i rollen som Platschef krävs det att man har förmågan att leda och utveckla verksamheten genom ett nära ledarskap, med daglig uppföljning och styrning. Vidare krävs att man har förmågan att se mer långsiktigt, analysera och bedöma investeringsbehov och aktiviteter för att säkerställa framtida tillväxt.

Välkommen med din ansökan till Mercuri Urval via "Ansök-knappen" (ref: SE-11978). Urvalsarbetet sker löpande, vi vill dock ha din ansökan senast 31 mars. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Carl Pauly vid Mercuri Urval 070-5143332.

Liknande jobb

Liknande jobb