Chef Investeringsverksamhet Bygg- och anläggning, Eskilstuna

Plats
Eskilstuna (Kommun), Södermanland
Annonserat
den 20 mars 2017
Stängs
den 17 april 2017
Ref:
1392/2017
Kontakta
Göran Wahlström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Chef Investeringsverksamhet Bygg- och anläggning

Eskilstuna

Ref: 1392/2017

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att Försvarssektorn har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder 
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi Chef Investeringsverksamhet till Eskilstuna som vill jobba på Sveriges mest spännande arbetsplats och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Arbete innebär att du som chef för en del av investeringsverksamheten självständigt ska leda en enhet med verksamhetsansvar för investeringar i det öppna fastighetsbeståndet, från tidiga skeden till fullt färdigt för förvaltning. Arbete innebär medverkan i investeringsplanering, upphandling av konsulter och entreprenörer samt utveckla byggprocessen. Du har personalansvar för ca 10-15 projektledare som arbetar med investeringsprojekt. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp. 

Kvalifikationer 
Civil- eller högskoleutbildning med inriktning samhällsbyggnad, bygg- eller installationsteknik, arkitektur eller motsvarande. Vidare har du goda kunskaper inom entreprenadjuridik samt goda kunskaper i svenska och engelska. Du har flerårig erfarenhet av ledande befattning i större organisation inom bygg- och/eller fastighetsbranschen. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer 
Goda kunskaper i miljö- och energifrågor, erfarenhet av offentlig upphandling. Erfarenhet som projektledare inom bygg- och/eller fastighetsbranschen.

Personliga egenskaper 
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och drivande. Du har mycket goda ledaregenskaper samt god kommunikations- och organisationsförmåga. Arbetet kräver hög grad av affärsmässighet samt förmåga till prioritering och beslutsfattande. 

Anställningsvillkor 
Tillsvidareanställning. Anställningens placeringsort är Eskilstuna. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner 
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta avdelningschef Göran Wahlström, tfn 010-44 44 719 eller HR-specialist Roger Thörnstrand, tfn 010-44 44 512.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster 
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter 
Eric Bergman, Ledarna 
Tommy Eriksson, SEKO 
Per Alexis, SACO 
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000.

Ansökan 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-04-17. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Liknande jobb

Liknande jobb