Utvecklingsledare med inriktning kompetensförsörjning, Upplands Väsby

Plats
Upplands Väsby (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 20 mars 2017
Stängs
den 2 april 2017
Kontakta
Barbro Johansson
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Utvecklingsledare-Upplands-Väsby

UTVECKLINGSLEDARE MED INRIKTNING KOMPETENSFÖRSÖRJNING
Social- och omsorgskontoret arbetar på uppdrag av social- och äldrenämnden och familjerättsnämnden och leds av socialchefen. Kontoret är uppdelat i fyra avdelningar med sammanlagt cirka 600 medarbetare. De olika avdelningarna består av Beställaravdelningen för äldre och personer med funktionsnedsättning, Familjerättsbyrån, Individ- och familjeomsorgen samt den kommunala utföraren Väsby stöd och omsorg.

Välkommen att söka en nyinrättad tjänst med fokus på vårt arbetsgivarvarumärke

Social-och omsorgskontoret har tagit fram en strategi som i först hand riktar sig till myndighetsutövande medarbetare men i vissa delar omfattar alla medarbetare inom kontoret. Strategin beskriver de satsningar som behöver göras för att utvecklas till en attraktiv arbetsgivare. Målet är att skapa goda förutsättningar för medarbetarna att utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt och samtidigt trivas, lära och utvecklas i arbetet.

Vi söker dig som vill arbeta med den del av strategin som handlar om ”Lärande och utveckling”. Uppdraget innebär att fortsätta utveckla arbetet med att rekrytera och behålla medarbetare. Som ett led i detta behöver vårt samarbete med universitet och högskolor utvecklas. Vi har också behov av att utveckla våra introduktions- och mentorsprogram så nya medarbetare får en bra start. Ett annat viktigt uppdrag är att utveckla interna program för kompetensutveckling där både specialisering och fördjupning ingår. Att hålla sig uppdaterad inom forskning och utveckling samt vad som händer i omvärlden är också en viktig del i arbetet.

Vi erbjuder dig del i en utvecklingsinriktad och spännande verksamhet med engagerade och erfarna kollegor som trivs ihop och hjälps åt. Du kommer självklart att få en individuell introduktionsplan och få ta del av olika kompetensutvecklingsinsatser.

En anställning i Upplands Väsby kommun innebär möjlighet att anpassa dagarna så att både arbete och livets övriga delar får utrymme då vi tillämpar flexibla arbetstider med lediga klämdagar och halvdagar före röd dag.

Vi är också måna om att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag samt vid behov tillgång till kostnadsfritt professionellt personalstöd. För din trygghet omfattas du av försäkringar och företagshälsovård. Som nyanställd i kommunen erbjuds du deltagande i ett internt nätverk som en del i din introduktion och kompetensutveckling. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal.

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning inom det beteendevetenskapliga området 
  • Erfarenhet av socialt arbete och av att leda utvecklingsarbete och/eller projekt 
  • Har du tidigare haft en arbetsledande befattning ser vi det som en merit. 

Personliga egenskaper som är viktiga för denna tjänst är att du är driven och slutför aktiviteter. För att lyckas i rollen behöver du också vara resultatinriktad och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ men även ha lätt för och uppskatta att samarbeta med andra.

Välkommen med din ansökan senast 2 april

Mångfald 
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. 
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl. 
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb