Undersköterskor för tim- sommarvikariat till Ekerö kommuns äldreomsorg

Rekryterare
Plats
Ekerö (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 3 april 2017
Stängs
den 30 april 2017
Ref:
81-81
Kontakta
Carina Fohlin
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Timanställd
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

ÄLDREOMSORGEN Kommunen driver två äldreboenden i form av Ekgården i centrala Ekerö och Söderströmsgården i Stenhamra som är under inflyttning. Inom hemtjänsten utför våra medarbetare kvalificerat omvårdnads- och servicearbete hemma hos våra kunder utifrån behov och önskemål. Vi är stolta över våra medarbetare och den verksamhet vi erbjuder våra äldre och ger dig gärna en inblick i ett trevligt och meningsfullt arbete i sommar! http://www.ekero.se/

Arbetsbeskrivning
Vi börjar närma oss semestertider och söker därför vikarierande undersköterskor alternativt vårdbiträden till kommunens särskilda boende och hemtjänst. Våra äldre har i första hand behov av personlig och medicinsk omvårdnad men behöver också hjälp med städ, tvätt, inköp, hjälp vid måltider och sociala aktiviteter. Tjänsterna omfattar 75-100%, är sommarvikariat under i första hand veckorna 25-32 och behovet omfattar både dag, kvälls-, och nattetid. Vår äldreomsorg är bemannad dygnet runt och vi erbjuder en bra introduktion.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller är student på en utbildning som är relevant inom äldreomsorgen. Erfarenhet från vårdyrket är en merit. Meriterande är också om du har erfarenhet av dokumentation enligt Socialtjänstlagen. Du tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett bra bemötande och samarbetsförmåga. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

OBS! Vi vill att du i din ansökan skriver om du vill arbeta inom hemtjänsten eftersom du då behöver körkort.

Tillträde enligt överenskommelse. Våra behov av vikarier är störst under vecka 25 - vecka 32. 19 juni - 13 augusti 2017 och vi ser helst att du kan jobba några veckor sammanhängande.

Beskriv gärna i din ansökan vilka veckor du kan arbeta och gärna var du helst vill arbeta.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt
Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner
Carina Fohlin
Sektionschef, Hemtjänsten
0812457501

Pirjo Ridemalm
Sektionschef, särskilda boenden
08-124 571 00

Jenny H Lindberg
Bitr. sektionschef, särskilda boenden
08-12457507

Lotta Baudou
Bitr. enhetschef, Hemtjänsten
08-124 571 00

Kommunal expedition
Facklig företrädare
08-124 577 85