Utbildningschef till Vision i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 12 april 2017
Stängs
den 3 maj 2017
Kontakta
Susanne Ahlström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Utbildningschef hos Vision

Är du vår nya utbildningschef som vill vara med och sätta tonen för framtidens fackförbund? Lyssna så förstår du vad vi menar, www.sattonen.se, våra 190 000 medlemmar gör det. Under de senaste åren har vi förvandlat Vision till ett modernt och aktivt fackförbund som växer och attraherar nya medlemmar. Vi ser ljust på framtiden, gillar utmaningar och vill hitta nya vägar som gör att vi växer i styrka och har de mest nöjda medlemmarna.

Visions utbildningsverksamhet ska spegla det moderna och växande förbund som vi är idag, i en omvärld som hela tiden förändras. Utbildningarna ska främja medlemmarnas engagemang och kunskap som i sin tur bidrar till att till att Visions hjärtefrågor och mål förverkligas.
Detta ställer krav på att utbildningsverktygen ständigt ligger i framkant och utvecklas. Vision har en tydlig blick på framtiden och de förtroendevalda ska erbjudas det bästa stödet som går att få både när det gäller kunskap och sätten på vilka dessa förmedlas. Många av förbundets utbildningar har sedan länge tagit steget in i en digital värld. Samtidigt är det viktigt att medlemmar och förtroendevalda ges möjlighet att träffas fysiskt för erfarenhetsutbyte, dialog och med tid för reflektion. Som utbildningschef på Vision kommer du att befinna dig i just denna spännande brytpunkt, d.v.s. mellan det digitala och det fysiska där ständigt förbättrade utbildningsverktyg bidrar till en modern utbildningsverksamhet.

Befattningen
Vision söker nu morgondagens utbildningschef. I rollen som utbildningschef ansvar du för att vidareutveckla Visions utbildningsverksamhet och säkerställa att Vision ligger i framkant vad gäller högkvalitativa utbildningar för medlemmarna. Du ansvarar för det löpande dagliga arbetet inom området och i uppdraget ingår, förutom ansvar för verksamhet och budget, ett personalansvar för cirka sju personer som är placerade både centralt i Stockholm och regionalt.

För att lyckas i rollen är det en förutsättning att du brinner för att förnya, forma och fortsätta driva utvecklingen av utbildningsverksamheten och att du drivs av att arbeta för en medlemsburen organisation.

I rollen rapporterar du till ledningsgruppen för Vision Stockholm.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper med förmåga att leda och entusiasmera medarbetare och samordna verksamhet. Du har erfarenhet av att arbeta med vuxenutbildning liksom av att driva utvecklingsarbete. Erfarenhet av att arbeta med webbaserad utbildningsverksamhet är önskvärd.

För att lyckas i rollen tror vi även att du har erfarenhet av att ha arbetat i en medlemsburen organisation. Du har en akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt

Övriga upplysningar
Tjänsten är placerad i Visions fräscha lokaler på Kungsgatan i Stockholm.

Facklig representant: Helena Fock 08-789 64 89

Vision eftersträvar mångfald ur alla aspekter. I denna rekryteringsprocess samarbetar Vision med Brightness Executive Search. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Susanne Ahlström (070-604 42 97) eller Petter Jonsson (070-929 83 75).

Välkommen att söka!

LÄS MER OM TJÄNSTEN OCH SÖK VIA "ANSÖK-KNAPPEN".

Liknande jobb

Liknande jobb