VD till Prenova

Rekryterare
Plats
Sandviken (Kommun), Gävleborg
Annonserat
den 13 april 2017
Stängs
den 5 maj 2017
Kontakta
Ylva Ponsiluoma
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

- en etablerad ledare med god branschkännedom

Vi söker dig som känner dig manad att leda fortsättningen av bolagets framgångsresa!

Bolaget är ett stabilt entreprenadföretag som nu befinner sig i en spännande expansiv fas. Tillväxttakten har varit snabb de senaste fem åren och organisation och styrning behöver utvecklas i samma takt. 

Du leder och följer upp verksamheten utifrån ägardirektiven och säkerställer att affärsmässiga beslut och prioriteringar blir tydliga och omsättningsbara för medarbetarna. Du utvecklar ledningsmodell och arbetsstrukturer, tydliggör förväntade arbetsprocesser och skapar förutsättningar för att fortsatt leverera kvalitet och enhetlighet i byggprojekt. Du stödjer och coachar dina direktrapporterande chefer och visar vägen ledarskapsmässigt mot en enhetlig företagskultur i alla led. Du sätter förväntningar på prestation och säkerställer via chefsleden att chefer och medarbetare har rätt kompetens för uppgiften. Rollen innefattar även nätverkande och omvärldsbevakning för att säkerställa att bolaget ligger i framkant inom branschen och sedvanliga VD uppgifter som ekonomiskt ansvar, ansvar för lagefterlevnad och arbetsmiljö.

Vem är du?
Du återfinns idag i bygg- eller anläggningsbranschen och är en etablerad chef och ledare. Du har erfarenhet från att leda genom andra chefer och har en gedigen erfarenhet från olika ledarroller i branschen gärna från ett medelstort bolag. Du har god erfarenhet av att leda i förändring och vi ser gärna att du utmanar oss till utveckling samtidigt som du har tålamod att steg för steg bygga ändamålsenliga kvalitets- och ledningssystem. 
Motsvarar du dessa förväntningar är du varmt välkommen att söka en unik VD roll där du garanterat kommer till ett starkt team som trivs och vill ha hjälp av erkänt duktig ledare från branschen att bli ännu bättre!

Kontakt
Arbetsgivare: Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering
Arbetsort: Sandviken
Kontaktperson: Ylva Ponsiluoma, ylva@balkefors-ponsiluoma.se, 0733434026

Villkor
Yrkestitel VD
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast + rörlig

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2017-05-05