Informationssäkerhetsstrateg till Regionledningskontoret i Jönköping

Plats
Jönköping (Kommun)
Annonserat
den 18 april 2017
Stängs
den 15 maj 2017
Kontakta
Siv Kullberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Informationssäkerhetsstrateg

Regionledningskontoret

Vi söker
Informationssäkerhetsstrateg till Regionledningskontoret. Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Du kommer att ha en teamledarroll i gruppen för informationssäkerhet med placering på vårt Regionledningskontor i Jönköping. Du kommer att stödja Regionens verksamheter med rådgivning inom området samt att verka för att Regionen följer de lagar och förordningar som finns. På ett övergripande plan bidrar du till att bevaka, driva och utveckla informationssäkerheten för Regionens verksamheter. Du kommer att ingå som sakkunnig i olika arbetsgrupper och projekt samt utbilda och informera organisationen i informationssäkerhetsfrågor.

För att du ska trivas hos oss
Du har högskoleexamen och/eller certifiering inom informatik och säkerhet. Du har minst 5 års erfarenhet av informationssäkerhetsarbete och arbete kopplat till standarderna i ISO/IEC 27000-serien. Vi ser gärna att du också har goda kunskaper om Patientdatalagen, Personuppgiftslagen inklusive ny dataskyddsförordning samt Offentlighets- och sekretesslagen.

Detta värderar vi högt
För att lyckas i rollen måste du ha ledarskapsförmåga och kunna motivera och engagera andra. Du är lösningsorienterad, strukturerad och analytisk. Du har god samarbetsförmåga och förståelse för informationssäkerhetens komplexitet och för Regionens verksamhet. Du är självgående och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Att kommunicera klart och tydligt, både i tal och skrift, är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du är lyhörd för verksamhetens behov och kan samarbeta med många olika professioner och grupper.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 15 maj. För att bli aktuell som sökande av tjänsten ser vi att du med ansökningshandlingar bilägger utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Kanslidirektör Siv Kullberg, tfn. 036-32 40 36, 070-88 440 36. Fackliga frågor SACO Dirk Jonker tfn. 010-242 28 35, Vision Carina Einarsson Jonsson, tfn. 036-32 65 88.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.