Säljare sökes till expansivt tillväxtbolag

Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 19 april 2017
Stängs
den 21 maj 2017
Kontakta
Caroline Bruhammar
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Arbetsgivare: Eurofins Digital Testing Sweden AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Data/IT/ Telekom
Ort: Linköping
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-05-21

Företagspresentation
Eurofins Digital Testing Sweden, tidigare kallat Labatus, är en del av den globala koncernen Eurofins. Vi erbjuder certifieringar, automatiserade tester-, planerings- och strategilösningar med avseende på test och testmiljöer. De plattformar som Eurofins Digital Testing Sweden jobbar mest med är TV-apparater, digitalboxar, smartphones, surfplattor och applikationer i iOS, Chromecast, Android och webplattformar.

Till vårt kontor i Linköping söker vi nu en säljare som ska marknadsföra och sälja hela vårt test- och tjänsteutbud. Den person vi söker skall vara genuint intresserad av kunders verksamheter och moderna IT-lösningar samt verkligen brinna för att skapa nya kontakter och egen försäljning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du kommer att, med stort eget ansvar, hantera hela säljprocessen med allt från besöksbokning, behovsanalyser, lösningsframställande och avtalsförhandlingar. Tjänsten innebär både nykund- och befintlig kundbearbetning. Ditt affärsområde kommer att vara Norden med bas i Linköping där kontoret är placerat. Du kommer i denna roll att rapportera till den globala säljchefen som är placerad i Belgien, men även arbeta tätt med dina kollegor i Linköping. Du bör gilla att resa då detta blir en stor del av din vardag.

Tjänsten är på heltid och med start enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba professionellt med Eurofins Digital Testing Swedens testutbud i kombination med en stor portion av social kompetens. Ditt ansvar blir att proaktivt hitta nya kunder men också utveckla de befintliga kunderna i din region. Då du kommer att vara stöd i kundens behov av testverktyg krävs att du är lyhörd för deras behov och intresserad av tekniska lösningar som skapar kundnytta. Och självklart skall du ha ett brinnande intresse för försäljning. Det är vidare ett krav med akademisk utbildning inom datateknik, elektronik eller industriell ekonomi samt minst 1-2 års erfarenhet inom försäljning gärna med goda resultat inom exempelvis IT eller teknik konsultförsäljning. Det är meriterande med kunskap inom testingområdet och nätverk inom TV och mediaområdet.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt att du har god kunskap om Officepaketet.

Du är en självgående person, som gillar att spela i ett lag med kompetenta personer. Du skall ha ett starkt personligt driv, samtidigt som du skall ha lätt att samarbeta för att nå dina mål. Du motiveras av att ta ansvar och göra bra affärer. Du förstår vikten av bra kundkontakter och att skapa goda relationer är en förutsättning för att lyckas. Du är också resultatdriven och gillar att utmana dig själv samtidigt som du är ödmjuk mot både kunder och kollegor.

I denna rekrytering kommer vi att lägga särskild tonvikt på kompetenserna affärsmässighet, anpassning, samarbete, kommunikation, relationsbyggande och försäljning.

Ansök redan idag!
I denna rekrytering samarbetar Eurofins Digital Testing med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se snarast, dock senast den 21 maj. Urval kommer att ske löpande. För ytterligare information, kontakta rekryteringskonsult Caroline Bruhammar på 0704-84 00 36, caroline.bruhammar@unikresurs.se.

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!