MSC Cruises rekryterar ekonomiansvarig för tjänst på 50%

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 maj 2017
Stängs
den 14 juni 2017
Ref:
22587
Kontakta
Malin Magnusson
Arbetstid
Deltid

Arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig ansvarar du för den ekonomiska redovisningen och de finansiella frågorna inom MSC Cruises Scandinavia AB. Du gör månadsavstämningar, kostnadsuppföljning, cashflowanalys och upprättar månads- samt årsbokslut. Tjänsten är bred och innefattar även rapportering till moderbolaget i Geneve, arbete med budget och prognos samt rapportering till myndigheter. Du kommer att samarbeta med en kollega på ekonomiavdelningen som bl. a arbetar med löpande bokföring, kundreskontra samt bolagets löner.

Vem är du?
Vi söker dig som är bokslutssjälvständig och som känner dig trygg i redovisningens alla delar. Du är van att självständigt jobba med avstämningar, budgetarbete, samt att upprätta bokslut och därtill hörande rapportering. Självklart är du en van användare av ekonomisystem, Excel samt gärna något BI-verktyg. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och talar du italienska ser vi det som ett extra plus.

Vi söker dig som är målinriktad och driven men som fortfarande har ett ödmjukt sätt. Du är flexibel och trivs med omväxlande arbetsuppgifter samtidigt som du är trygg i de rutinuppgifter som arbetet också innebär. Vi ser det som en självklarhet att du har god samarbetsförmåga och en prestigelös inställning. Du slutför dina uppgifter med stort engagemang och ett positivt angreppssätt.

Vad kan MSC Cruises erbjuda dig?
Tjänsten som ekonomiansvarig hos oss är bred och omväxlande och den ger utrymme för att självständigt planera och uträtta ditt arbete. MSC Cruises erbjuder en arbetsplats med trevlig och öppen atmosfär där man värdesätter varandra och hjälps åt. Våra trevliga lokaler är belägna i centrala Stockholm. 

Kontaktpersoner
I den här rekryteringen samarbetar MSC Cruises med Experis Finance. Tjänsten söker du via "Ansök nu"-knappen. Urvalsprocessen sker löpande och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snarast. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Magnusson, telefon 076-780 68 64.

Om företaget
MSC Cruises är ett av Europas största kryssningsrederier med huvudkontor i Geneve. Kryssningarna säljs i Norden genom återförsäljare. MSC Cruises har den mest moderna flottan i världen med tolv fartyg som kryssar i Medelhavet, Karibien, Nordeuropa, Atlanten, Syd- och Nordamerika och Sydafrika. MSC Cruises är miljöcertifierat enligt ISO 1400 och är det enda rederiet som belönats med 6 Golden Pearls från Bureau Veritas för hög standard inom miljö, hälsa och säkerhet. MSC Cruises är även certifierat enligt ISO 9001 och ISO 2200 för kvalitet och säkerhet i samband med livsmedelshantering. MSC Cruises ingår i samma koncern som MSC Cargo, ett av världens största containerfraktföretag. Ägare är den italienska familjen Aponte.

Liknande jobb

Liknande jobb