Verksamhetsrevisor till IF Metalls Förbundskontor

Rekryterare
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 11 maj 2017
Stängs
den 4 juni 2017
Kontakta
Jan Eriksson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Verksamhetsrevisor till IF Metalls Förbundskontor

Kontraktstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum:
2017-06-04

Om oss
IF Metall organiserar anställda inom bland annat verkstadsindustrin, bil- och kemiindustrin, gruvor, läkemedelsföretag och tvätterier. IF Metall har drygt 310 000 medlemmar på nästan 12 000 arbetsplatser runt om i Sverige. Närmare 22 procent av medlemmarna är kvinnor. Förbundet har en feministisk syn och verkar för rättvisa, jämlikhet och jämställdhet. 

Vilka är vi
Vi erbjuder dig ett utåtriktat, professionellt och utvecklande arbete som förbättrar för samhället, medlemmen och vår organisation. Vi är en kunskapsintensiv organisation som arbetar med ständig utveckling av människan och industrin.  IF Metall strävar efter en god arbetsmiljö för alla och värdesätter olikheter i arbetsgrupper samt eftersträvar mångfald i alla 
avseenden.

Nu söker vi en verksamhetsrevisor till IF Metalls förbundskontor med placering i Stockholm. Du kommer att ingå i ekonomiavdelningens kansli som idag består av 4 medarbetare, och rapportera direkt till förbundsstyrelsen.

Vem är du
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att revidera IF Metalls 36 olika avdelningar runt om i landet. I din roll som verksamhetsrevisor håller du i utbildningar samt informationsträffar för avdelningarnas förtroendevalda revisorer och nya kassörer. Du är behjälplig och rådgivande till avdelningarna i diverse ekonomiska och organisatoriska frågor. Du arbetar även med att utveckla verksamhetsrevisionen för hela förbundet och samverkar i din roll med förbundskontorets olika enheter i ekonomiska, organisatoriska och verksamhetsspecifika frågor.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom samt har erfarenhet från ekonomiarbete. Har du en ekonomiutbildning från universitet/högskola betraktas det som meriterande. Du bör ha erfarenhet av arbete från arbetarrörelsen eller från andra fackförbund. Det anses även meriterande om du har gått fackliga utbildningar. Du som söker måste ha god datavana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Då denna tjänst innebär många resor är B-körkort ett krav.

Som person är det av yttersta vikt att du har en hög integritet och förstår vikten av att kunna hantera konfidentiell information. Du har en väl utvecklad analytisk förmåga och fattar välgrundade och genomtänkta beslut. Då din roll innebär många möten med olika typer av människor söker vi dig som är kommunikativ, pedagogisk och smidig i ditt sätt att bemöta andra. Då tjänsten innebär ett stort mått av självständigt arbete ser vi att du är en självgående person som självständigt kan prioritera ditt arbete utifrån organisationens uppsatta mål. För att passa i denna roll är du även 
strukturerad, noggrann och har en god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att du som söker delar arbetarrörelsens värderingar.

Vårt erbjudande
Tillträde efter överenskommelse, löne- och anställningsvillkor är enligt avtal.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast möjligt, då vi tillämpar löpande urval, dock senast den 4 juni 2017. 

Kontaktpersoner 
Revisor, Jan Eriksson: 08-786 81 06 
HR-Generalist, Anna Stenberg: 08-786 82 55 

Övrigt 
Bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidat. 

Liknande jobb

Liknande jobb