Skadedjurssamordnare till Telge Bostäder

Rekryterare
Plats
Södertälje (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 18 maj 2017
Stängs
den 31 maj 2017
Kontakta
Anders Löfgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Skadedjurssamordnare

Som skadedjurssamordnare på Telge Bostäder och Telge Hovsjö får du ett fritt, socialt och omväxlande jobb med stora utvecklingsmöjligheter och chans att påverka din arbetsroll.

Skadedjurssamordnare
I rollen som skadedjurssamordnare får du ett omväxlande arbete där du både jobbar med koordinering efter att skadedjur påträffats, och förebyggande för att på sikt minska antalet ärenden. Telge Hovsjö och Telge Bostäder bildar tillsammans en av Sveriges tio största allmännyttor. I vårt bostadsbestånd finns alltifrån studentbostäder och moderna nybyggen till miljonprogram och radhus. Vi som jobbar här brinner alla för att ta hand om de viktigaste vi har – våra hyresgäster.

Tjänsten är ny och därför har du som söker stora möjligheter att påverka utformningen. Här får du som brinner för skadedjursbekämpning en chans att utvecklas. Vi ger dig ett fritt och socialt arbete, och rätt verktyg för att lyckas.

I den här rollen arbetar du nära vårt avtalade saneringsbolag. Du planerar, koordinerar och följer upp ärenden kontinuerligt. Du utvärderar för att se till att vi gör rätt saker på rätt sätt. Du blir vår självklara expert som i skadedjursfrågor. Du planerar och leder det förebyggandet arbetet, vilket till exempel kan innebära att coacha och utbilda våra medarbetare tillsammans med saneringsbolaget. I tjänsten kommer du att ha många kontakter med hyresgäster, vår egen och extern personal.

I dina arbetsuppgifter ingår även:

 • Att samordna vid storsaneringar och evakueringar vid till exempel renoveringsprojekt.
 • Samarbete med branschorganisationer, andra bostadsbolag och SABO.
 • Att planera och följa upp verksamheten i enlighet med affärsplan, och arbetsmiljö- och miljöledningssystemet.
 • Visst budgetansvar och ibland kontakt med media.

Personliga egenskaper
Till den här tjänsten söker vi dig som är social, kvalitetsmedveten, strukturerad och stresstålig. Du ser lösningar istället för hinder och är noggrann i ditt arbete. Du är självgående och planerar ditt arbete, men trivs lika bra med att samarbeta i grupp.

För att du ska trivas och komma till din rätt i rollen behöver du ha ett genuint intresse för att möta människor. Du har en pedagogisk ådra och lätt för att entusiasmera andra. För dig är det lika enkelt att prata med en hyresgäst som med en vd eller en skolklass. Självklart känner du också igen dig i våra kärnvärden - öppen, enkel, personlig och modig.

Krav

 • Gymnasieutbildning, skadedjursutbildning.
 • Flerårig branscherfarenhet som skadedjurstekniker eller liknande erfarenhet mot fastighetsbranschen och flerfamiljshus (främst mot vägglöss, kackerlackor och råttor).
 • Erfarenhet av samordning av storsaneringar i flerfamiljshus.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Goda IT- kunskaper och vana att arbeta i Microsoft Office.
 • B- körkort.

Meriter

 • Projektledning.
 • Erfarenhet av arbete med bekämpningsmedel 1 klass So alternativt klass 1 SoX.
 • Vana med handledning av praktikanter.
 • Vana att arbeta i Vitec eller liknande fastighetssystem.
 • Övriga språkkunskaper.


Jobba hos Telge
Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anders Löfgren, servicechef Måleri, 08‑550 229 33. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, 08-550 231 20. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08-550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Sista ansökningsdag
Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 31 maj 2017.

Drygt en femtedel av Södertäljes invånare bor i Telge Bostäder och Telge Hovsjös fastigheter i dag. Det gör oss till den största hyresvärden i kommunen, med allt från vanliga hyresrätter och studentbostäder till trygghetsboenden. Vårt uppdrag är att ge Södertäljeborna bra tjänster och bidra till ett attraktivare Södertälje.


Sökord: skadedjurstekniker, skadedjur, skadedjursbekämpning, bekämpning, tekniker.

Liknande jobb

Liknande jobb