Projektledare bygg till Fortifikationsverket

Plats
Lund (Kommun), Skåne (SE)
Annonserat
den 27 juni 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Ref:
Ref: 2884/2017
Kontakta
Agneta Arosenius
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Projektledare bygg

Revingehed

Ref: 2884/2017

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att Försvarssektorn har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.
 

Vi erbjuder 
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi projektledare till Investeringsenheten med placering i Revingehed eller Kristianstad som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Du kommer som projektledare att leda byggprojekt från tidigt skede till färdig byggnad/anläggning. Arbetet innebär medverkan i upphandling av konsulter och entreprenörer samt att arbeta med investeringsplanering och byggprocessutveckling. Du ansvarar för byggprojekt med kostnader och tid samt kund- och myndighetskontakter. I rollen ingår att vara beställaransvarig gentemot konsulter och entreprenörer. Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har civil- eller högskoleutbildning med inriktning samhällsbyggnad, arkitektur, bygg- eller installationsteknik. Vidare har du god kunskap i entreprenadjuridik och goda kunskaper i svenska. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer 
Det är meriterande med erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt erfarenhet från offentlig upphandling och miljöklassningssystem.

Personliga egenskaper 
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du drivande och initiativtagande. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, är administrativt strukturerad samt har god organisationsförmåga. Du har en vilja att utvecklas, anpassar dig lätt till nya förutsättningar och skapar förtroendefulla samarbeten. 

Anställningsvillkor 
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner 
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Agneta Arosenius, tfn 010-44 44 826 eller HR-specialist Monica Henriksson 010-44 44 287.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster 
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter 
Eric Bergman, Ledarna 
Tommy Eriksson, SEKO 
Per Alexis, SACO 
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-08-20. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.