Fastighetsingenjör till Upplands-Brohus AB

Plats
Kungsängen, Upplands-Bro
Annonserat
den 3 juli 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Kontakta
Patrik Ekenbark
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Fastighetsingenjör Upplands-Brohus AB

Systerbolagen AB Upplands-Brohus och Upplands-Bro Kommunfastigheter AB ingår i en av Upplands-Bro kommun helägda koncern. Tillsammans äger bolagen fastigheter med mer än 250 000 m². Med en gemensam och engagerad organisation förvaltas allt från ca 2000 allmännyttiga bostäder, kommunala verksamhetslokaler så som skolor, förskolor och särskilda boenden samt kommersiella lokaler i och omkring tätorterna Kungsängen och Bro. Läs mer på www.ubh.se

Upplands-Brohus växer och behöver nu förstärka organisationen med en Fastighetsingenjör!

Fastighetsingenjören har det övergripande ansvaret för bolagets underhållsplanering i det befintliga fastighetsbeståndet och har ett helhetsansvar för projekt och uppdrag.

Arbetsuppgifter:

 • Ansvara för och samordna upprättande av investerings- och underhållsplaner i det befintliga beståndet för bostäder och verksamhetslokaler.
 • Ansvara för upphandling och vara kravställare på genomförandet av underhållsprojekt i det befintliga beståndet (både ramavtal och LOU)
 • Genomföra projekt och uppdrag inom beslutade ekonomiska ramar och tidplaner samt att överlämna och avsluta dem på ett fullgott sätt.
 • Ansvara för genomförande av underhållsbesiktningar, såsom statusbedömningar inför framtagande av underhållsplaner och efterbesiktningar vid godkännande av slutförda projekt och uppdrag.
 • Ansvara för att lagar och andra myndighetskrav efterlevs.
 • Ansvara för god dialog med kunder, samarbetspartners och interna funktioner inom bolaget.

Kvalifikationer:

 • Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alt. KY-utbildning inom bygg/teknik/fastighet eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Besiktningsutbildning är meriterande
 • Flerårig erfarenhet av bygg-/fastighetsbranschen
 • Erfarenhet av underhållsplanering och upphandlingsarbete
 • Erfarenhet av budgetering/ekonomiarbete
 • Goda IT-kunskaper och van användare av MS Office-program
 • B-körkort och egen bil

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din kompetens, men även dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt därför krävs det att du är flexibel, har god samarbetsförmåga, är en god kommunikatör och är trygg i dig själv och din kompetens. Vidare krävs det att du har en god planerings- och organisationsförmåga samt har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Vad vi erbjuder dig
Upplands-Brohus erbjuder dig en spännande tjänst i en mindre fastighetsorganisation, om ca 35 medarbetare, med familjär stämning och nära till beslut. Din kompetens och person kommer att vara en värdefull resurs för både förvaltning och utveckling av fastighetsbeståndet.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Fastighetsingenjör passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Upplands-Brohus med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, klicka på ansök-knappen och registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 20 augusti.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Ekenbark på patrik.ekenbark@fasticonkompetens.seeller på 0706-599 600.

Liknande jobb

Liknande jobb