Försäljningschef Sverige till Suzuki

Rekryterare
Plats
Solna
Annonserat
den 11 juli 2017
Stängs
den 30 augusti 2017
Kontakta
Susanna Haglund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om företaget
Suzuki utgör inte bara en leverantör av högklassiga bilar utan även tekniskt överlägsna motorcyklar, fyrhjulingar, scootrar och utombordsmotorer ingår i vårt högkvalitativa sortiment. Dessa utgör ledande produkter som marknadsförs i fler än 190 länder. I Sverige hanteras importen av Suzukis personbilar av Nimag Sverige AB sedan maj 2008. Nimag ägs av holländska Louwman Group, som utgör en av de mest framgångsrika privatägda bilföretagen i Europa. Detta gör Louwman Group till en trygg och stark ägare till Suzuki Sverige (Nimag). På Suzuki Sverige befinner vi oss nu i en stark tillväxtfas och har höga förväntningar och ambitioner på framtiden.

Arbetsuppgifter
Som Försäljningschef hos oss får du en spännande roll där du har fullt budget- och resultatansvar för vår svenska Suzuki-affär. Det innebär det yttersta ansvaret för både bilförsäljning och servicemarknad. Med utgångspunkt från Nimag och Suzuki Sveriges övergripande strategi och riktlinjer skapar du vägar och sätt för att driva en lönsam Suzuki-affär, där du aktivt jobbar för att förbättra och utveckla både vår försäljning, eftermarknad samt återförsäljarnät. Till din hjälp har du ett direktrapporterande team bestående av tre regionchefer, två innesäljare, en produktchef samt en servicemarknadschef som i sin tur ansvarar för fem personer med olika roller inom servicemarknadsavdelningen. Tillsammans jobbar ni för en bilaffär utöver det vanliga med högpresterande återförsäljare och lojala kunder.

Rollen innebär att du blir en viktig länk mellan vårt europeiska huvudkontor och vår lokala marknad. Du har därför direktkontakt med huvudkontoret i löpande försäljningsrelaterade frågor, där ni med din input kan ta vår Suzuki-affär till nya höjder. Du sitter med i vår ledningsgrupp och rapporterar till vår svenska VD. Du utgår från vårt kontor i Stockholm men resor ut till vårt återförsäljarled, fleetkunder och europeiska huvudkontor förekommer.

Din profil
För att matcha rollen har du en gedigen bakgrund från fordonsbranschen i en övergripande samt ledande roll och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning i Ekonomi eller Management. Genom din erfarenhet har du god förståelse för bilaffären och vad som krävs för att nå framgång där och ditt trygga och erfarna ledarskap gör att du vet vad din personal behöver för att lyckas. Vidare är du en van datoranvändare och behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Som person har du förmågan att se helheten samtidigt som du månar om den enskilda affären. Du är affärsmässig samt har en utpräglad under dog-mentalitet och har inställningen att inget är omöjligt. Du drivs av försäljning och av att se resultat samt har förmågan att entusiasmera och inspirera din omgivning. Vidare har du intresse för kvantitativ samt affärsmässig analys. Delar du dessutom vår stora passion för bilbranschen så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi erbjuder:

• Viktig och övergripande roll i ett dynamiskt företag
• Roll där din insats direkt påverkar vårt resultat
• Korta beslutsvägar
• Trevlig och social miljö med mycket god gemenskap

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Susanna Haglund. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb