Avdelningschef till verksamhetsstöd i Karlstad

Plats
Karlstad (Kommun), Värmland (SE)
Annonserat
den 3 augusti 2017
Stängs
den 21 augusti 2017
Ref:
2017/0335
Kontakta
Pia Strandh
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Avdelningschefen för verksamhetsstöd har den centrala rollen i att leda och utveckla Rekryteringsmyndighetens verksamhetsstödsfunktioner tillsammans med professionella och engagerade medarbetare. Vi erbjuder ett viktigt samhällsuppdrag där ditt arbete är en stor del i myndighetens samlade bidrag till att vårt land har fred och säkerhet

Som avdelningschef för verksamhetsstöd är du en av fyra avdelningschefer som tillsammans med stabschefen ingår i ledningsgruppen som leds av generaldirektören.

Vid avdelningen för verksamhetsstöd arbetar 16 medarbetare med uppdraget att stödja chefer och medarbetare inom ekonomi, HR, kommunikation, upphandling, juridik, säkerhet, statistik, lokalfrågor, registratur och arkiv.

Du har det övergripande ansvaret för att leda avdelningens arbete genom att strukturera, prioritera och delegera. Du trivs med att arbeta tillsammans med specialister och är ett bollplank som utmanar. Arbetsuppgifterna inom avdelningen spänner över ett brett fält och vi kan erbjuda dig både omväxlande och intressanta arbetsdagar.

Anställningen som avdelningschef för verksamhetsstöd är placerad i Karlstad.

Vem är du?
Du har en akademisk utbildning som vi bedömer lämplig för arbetet. Du har tidigare chefserfarenhet med verksamhets-, personal- och budgetansvar och är en erkänt god och mogen ledare som är trygg i ditt ledarskap och kan leda olika typer av specialister. Det är meriterande om du har din bakgrund inom HR-området och har kunskap inom juridik, arbetsrätt, kulturfrågor, ledarskap och medarbetarskap.

Du är en utvecklingsinriktad person som arbetar för en myndighetsgemensam helhet. Du arbetar målinriktat och har förmåga att tillföra nya perspektiv och sammanhang för att nå verksamhetens resultat. Du är en tydlig arbetsgivarföreträdare som skapar förtroende och tillit hos dina medarbetare.

Rekryteringsmyndigheten är inne i ett omfattande utvecklings- och förändringsarbete vilket ställer krav på att du kan leda i förändring.

Vår myndighet eftersträvar de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Svenskt medborgarskap
Anställningarna är säkerhetsklassade och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Group. För mer information om anställningen kan du kontakta rekryteringskonsult Pia Strandh 073-340 92 13. Du kan också kontakta Rekryteringsmyndighetens generaldirektör Christina Malm eller HR-specialist Petra Knape. Fackliga företrädare är Jesper Nyberg för OFR/S och Marcus Palm för Saco-S. Du når dem på 0771-24 40 00.

Välkommen att söka senast den 21 augusti 2017.

Rekryteringsmyndigheten har redan valt kommunikationskanaler för denna rekrytering.