Två produktionsledare till Jitech AB

Rekryterare
Jitech AB
Plats
Tingsryd (Kommun), Kronoberg
Annonserat
den 18 september 2017
Stängs
den 15 oktober 2017
Kontakta
Susanne Appelkvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Produktionsledare

Arbetsgivare: Jitech AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Produktion/ Process-industri
Ort: Tingsryd
Platser: 2
Sista ansökningsdag: 2017-10-15

Jitech är en offensiv legotillverkare av produkter i stål, rostfritt och aluminium. Våra tjänster sträcker sig genom hela värdekedjan. Från produktionsutvecklingen och komponenttillverkningen till svetsningen, ytbehandlingen och monteringen. Med hög kompetens, lång erfarenhet och en produktionsanläggning i världsklass skapar vi kostnadseffektiva produktionslösningar till kunder över hela världen. Våra flexibla produktionsanpassningar och avancerade styrsystem garanterar högsta kvalitet och effektivitet.

Vi växer och behöver förstärka vår organisation. Därför söker vi två nya produktionsledare, en inom svetsproduktion och en till pulverlackering/ytbehandling/montering. Vi erbjuder två spännande roller med stora möjligheter till att utvecklas och växa individuellt och tillsammans med företaget.

Som produktionsledare är du en viktig länk mellan produktion, kvalitet, underhåll och ledning. Du leder ditt team och säkerställer att avdelningen når uppsatta produktionsmål med prioritering på säkerhet, kvalitét, leverans och ekonomi. Fokus ligger på den dagliga driften men du kommer också att jobba strategiskt med avdelningens utveckling. Som produktionsledare hos oss så har du en ledande och coachande roll i teamet. Idag finns det fyra produktionsledare som ska bli sex.

Dina arbetsuppgifter;

  • Organisera och övervaka produktion, under ledning av produktionschefen
  • Säkerställa att planerad produktion uppnås och maskinerna arbetar med optimal effektivitet.
  • Bedriva ledarskap med ett coachande förhållningssätt.
  • Utveckla och träna personalen mot uppsatta mål
  • Tillämpa effektiva rutiner för ordning och reda, LEAN
  • Säkerställa efterlevnad av företagets samt lagstadgade krav gällande hälsa och säkerhet

Din profil

Svetsproduktion; Vi tror att du som söker tjänsten inom svetsproduktion har erfarenhet från liknande befattningar inom produktion och en teknisk grundutbildning, meriterande med IWS.

Pulverlackering/ytbehandling/montering; Vi tror att du som söker tjänsten inom pulverlackering/ytbehandling/montering har erfarenhet från liknande befattningar inom produktion och ytbehandling, meriterande med någon grundutbildning i kemi.

Gemensamt för båda rollerna är att vi söker dig som är en entusiastisk lagspelare som kan leda och fördela ett framgångsrikt team. Du ska vara en lyhörd, strukturerad och driven person med förmåga att kommunicera med alla i företaget. Du är serviceinriktad, gillar ordning och reda, samt trivs med att jobba i ett växande företag med högt tempo. Kunskaper av engelska och svenska i tal och skrift är ett krav. Erfarenhet av förebyggande åtgärder samt vana av MPS system.

Ansök redan idag!

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!