Teknisk säljare till Cerlic Controls

Rekryterare
Plats
Segeltorp, Huddinge
Annonserat
den 27 september 2017
Stängs
den 22 oktober 2017
Kontakta
Marie-Louise Bååth
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Teknisk säljare med driv och relationsskapande förmåga till gediget företag i Segeltorp!

Älskar du att möta kunder och göra affärer? Trivs i en självständig roll där du får arbeta med tekniska produkter av hög kvalitet? Då kan rollen hos oss på Cerlic som teknisk säljare vara rätt utmaning för dig!

Din roll
Cerlic Controls AB söker en erfaren och resultatinriktad säljare till några av våra distrikt i Sverige. Som säljare ansvarar du för försäljningen inom ditt område; du utgår från vårt kontor i Segeltorp, planerar och bokar dina kundbesök hos främst befintliga men också eventuella nykunder. Totalt gör du cirka 25 kundbesök i månaden. Arbetet innebär offert- och anbudsskrivning.

Våra kunder är i huvudsak kommuner, konsulter och entreprenörer och produkterna du säljer är i huvudsak optiska instrument för mätning av vattenkvalitet och tillhörande kringutrustning. Vidare håller du produktutbildningar hos kunderna och har teknisk support i de fall det behövs.

Vem trivs här?
Som säljare på Cerlic är du en viktig länk i företaget, det är du som följer upp och utvecklar relationen med kunderna och säkerställer att de är nöjda med Cerlics produkter. För att lyckas i rollen söker vi dig som har minst tre till fem års erfarenhet av dokumenterat goda säljresultat som distriktssäljare eller regionsäljare. Du har minst teknisk gymnasiekompetens, har du en akademisk utbildning med inriktning mot miljöteknik, kemi eller biologi är det meriterande. Som person har du ett starkt driv och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du är ordningsam, strukturerad och trivs i en självständig roll där du kan planera det egna arbetet. Du är kommunikativ, har en stark relationsskapande förmåga och trivs med att möta kunder lösa deras behov. Du känner dig bekväm med att hålla produktutbildningar och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har god datavana och erfarenhet av att arbeta i säljstödsystem. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig!
Hos oss får du en spännande roll med varierande arbetsuppgifter, tekniska produkter av hög kvalitet och tillfällen till internationella kontakter. Till din hjälp i arbetet har du kompetenta och duktiga kollegor som tycker om att samarbeta mot gemensamma mål. Är du en person som precis som oss tycker att det är viktigt att ha roligt på arbetet kommer du att trivas som säljare på Cerlic!

Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Ansök om tjänsten via annonsen och bifoga CV samt ansökningsbrev (vi kan dessvärre inte ta emot ansökningar via e-mail), sista ansökningsdag är den 22 oktober. Då intervjuer kommer att ske löpande är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras av rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på tel 08-598 982 61 eller via mail marie-louise.baath@badenochandclark.se

Cerlic Controls AB är ett svenskt företag som tillverkar givare för mätning och styrning av hela processer. Vi vänder oss med våra produkter till vatten- och avloppsreningsverk, pappers- och cellulosaindustrin samt övrig processindustri. Företaget startade 1977. Vi ingår i Eletta Group och har kontor och produktion i Segeltorp, Stockholm. Vi är verksamma med egna organisationer i Sverige, Frankrike, Kina, Schweiz, Tyskland, Indien och USA samt via återförsäljare över hela världen. All konstruktion och produktion sker i Sverige. Vi har c:a 25 anställda som omsätter ca 20 MSEK. Vi är ISO 9001/14001 certifierade. För ytterligare information se www.cerlic.se

Liknande jobb

Liknande jobb