Garantisamordnare till Telge Bostäder

Rekryterare
Telge Bostäder
Plats
Södertälje (Stad), Stockholm
Annonserat
den 27 november 2017
Stängs
den 31 december 2017
Kontakta
Anders Löfgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Garantisamordnare

Som samordnare för garantifrågor på Telge Bostäder och Telge Hovsjö får du en intressant roll i expansiva Södertälje kommun – det är du som har det övergripande ansvaret för att alla våra garantiärenden hanteras och följs upp professionellt.

Din dag på jobbet – garantisamordnare
Häng med Telge Bostäder och Telge Hovsjö på en spännande resa – fram till 2035 ska vi tillsammans med andra fastighetsägare vara med och bygga 20 000 nya bostäder i Södertälje. I din roll som garantisamordnare jobbar du med att bevaka och hantera de åtaganden som entreprenörer och leverantörer garanterat oss. Du är länken mellan våra bolag, entreprenören och hyresgästen och identifierar brister, följer upp och ser till att de åtgärdas.

I dina arbetsuppgifter ingår också att:

 • Ha kontakt med entreprenörer under garantitiden och bedöma, fördela och följa upp felanmälningar.
 • Se till att våra hyresgäster får bästa möjliga service vid garantifel.
 • Medverka i planering av besiktningar samt vid tillträdessyn.
 • Planera och samordna kommande garantibesiktningar.
 • Arbeta med att koordinera garantifrågor och kundärenden efter avslutade ny- och ombyggnationsprojekt.
 • Ansvara för budgetering av kostnader som uppstår i samband med eftermarknadsarbetet.
 • Ansvar för statistik, ekonomi och administration gällande garantifrågor.

Mer om tjänsten
Din arbetsdag innehåller många kontakter med både kunder, entreprenörer och kollegor. Du får en hel del analytiska utmaningar kombinerat med praktiska och administrativa arbetsuppgifter. En viktig del handlar om att arbeta förebyggande och strategiskt för att identifiera och förebygga att brister inte upprepas. Din tjänst är ny – här får du möjlighet att vara och påverka redan från start.

Det här är du
Vi söker dig som trivs med att möta människor och vill utvecklas i en roll där du överträffar våra kunders förväntningar samtidigt som du genererar affärsnytta. Som person är du engagerad, bra på att kommunicera och har lätt för att bygga relationer. Du är självgående, arbetar strukturerat och tycker om att dela kunskap. Du känner igen dig i Telges kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig.

Krav

 • Relevant yrkesutbildning.
 • Erfarenhet av att arbeta med garanti- och eftermarknadsfrågor.
 • Skicklig administratör.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • B- körkort.


Meriter

 • Byggteknisk eller juridisk kompetens och/eller utbildning.
 • Erfarenhet från fastighets- och byggbranschen.
 • Erfarenhet av kvalitetsrevisioner.
 • Projektledning.
 • Vana av att handleda praktikanter.
 • Vana att arbeta i Vitec eller liknande fastighetssystem.
 • Övriga språkkunskaper.

Ansök idag
Vi vill gärna höra mer från dig! Skicka därför din ansök så snart som möjligt, och allra senast 31 december 2017. Varmt välkommen att bli en av oss!

Välkommen till Telge
På Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anders Löfgren, enhetschef, 08 550 229 33. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, 08-550 231 20. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08 550 220 00.

Telge Bostäder är mer än tak, golv och väggar – vi bygger och utvecklar socialt hållbara bostadsområden för framtiden. Tillsammans med vårt systerbolag Telge Hovsjö bildar vi en av Sveriges tio största allmännyttor. I vårt bostadsbestånd finns alltifrån moderna nybyggen och miljonprogram och till studentbostäder och radhus. Vi som jobbar här brinner alla för att ta hand om de viktigaste vi har – våra hyresgäster.

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, kommunikation, science center samt arbetsförmedling och bemanning.

Sökord: garanti, garantiärenden, besiktning, garantifrågor, allmännytta, sabo, bostadsbolag, fastighetsbolag, bostäder, hyresrätter, hyresrätt, Södertälje, kommun, kommunal

Liknande jobb

Liknande jobb