Verksamhetsutvecklare till Riksteatern

Rekryterare
Riksteatern
Plats
Botkyrka, Stockholm
Annonserat
den 7 december 2017
Stängs
den 15 januari 2018
Ref:
2017/41
Kontakta
Karin Morell Hammarsten
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Riksteatern söker verksamhetsutvecklare med inriktning statistisk analys Vad innebär tjänsten?

Som verksamhetsutvecklare jobbar du med omvärldsanalys och utveckling av statistiska metoder. Du håller i verksamhetsplanering och uppföljning av Riksteaterns verksamhet. I detta ingår att strukturera, systematisera och analysera stora datamängder av såväl intern som extern data. Du ansvarar för återapportering till Kulturdepartementet och Kulturrådet samt för muntlig och skriftlig beredning och rapportering till såväl VD som styrelse.

Arbetet är utvecklingsorienterat och koordinerande. Du är en del VD:s stab och arbetar tillsammans med verksamhetsutvecklare i olika funktioner inom Riksteatern.

Vad är viktigt för rollen?
Du har flerårig erfarenhet inom omvärldsanalys och av statistiska metoder. Du har erfarenhet av planering och uppföljning av verksamhet inom offentliga sektorn/kultursektorn. Du har arbetat med statistisk analys i Excel och du är van att samköra information från olika databaser i Excel eller motsvarande verktyg. Du kan kommunicera inkluderande och i varierade sammanhang.

Du har en högre akademisk utbildning med avlagd kandidatexamen inom statistik/analys, ekonomi eller samhällsvetenskap. Du är en skicklig skribent som talar och skriver svenska och engelska flytande och som snabbt kan sammanfatta stora mängder information. Det är önskvärt om du har förståelse för konstnärliga processer, folkrörelser och föreningsutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av SQL-server, Qlikview eller motsvarande system. Det är önskvärt om du har erfarenhet av hållbarhetsredovisning och Corporate social responsibility (CSR).

Du är en person som når resultat genom att arbeta tillsammans med andra människor, du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Som person är du analytisk, strukturerad och strategisk. Du har lätt att identifiera ett problems olika beståndsdelar och ser sambanden dem emellan. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person identifierar du långsiktiga mål och planerar aktiviteter för att nå dit. Du inger förtroende och jobbar inkluderande.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning i 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Hallunda. Resor och visst kvälls- och helgarbete kan förekomma.

För mer information kontakta:
Magnus Aspegren, VD, tel: 08-531 992 04
Karin Morell Hammarsten, personalspecialist, tel: 08-531 99 467
Jenny Larsson, facklig representant för Teaterförbundet, tel:08-531 993 45

Välkommen med din ansökan!

Vi vill ha din ansökan och ditt anpassade CV senast den 18 december.

Sök jobbet här: Klicka på sök jobbet knappen

Riksteatern är en folkrörelse som äger en turnerande nationalscen. Över 40 000 medlemmar, 230 Riksteaterföreningar, 21 regionala föreningar och 50 anslutna organisationer i hela Sverige är en del av Riksteatern som arrangerar, förmedlar, producerar och utvecklar scenkonst. Kärnan i folkrörelsen är ideellt arbetande i teaterföreningar över hela landet – det är de som är Riksteaterns ägare. Riksteaterns vision är scenkonst som sätter tankar och känslor i rörelse. Vi vill vara en organisation för alla, med plats för var och ens särskilda förmågor, perspektiv och kreativitet. Riksteatern medverkar till mer än en miljon scenkonstbesök per år och har också en omfattande internationell verksamhet. Cullbergbaletten är en del av Riksteatern och Södra Teatern är ett dotterbolag. Läs mer på riksteatern.se.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Botkyrka
Län: Stockholms län
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/41

Kontakt

  • Karin Morell Hammarsten, 073-063 66 85
  • Magnus Aspegren, 08-531 992 04

Facklig företrädare

  • Jenny Larsson, Teaterförbundet, 08-53199345

Publicerat: 2017-11-30
Sista ansökningsdag: 2017-12-18

Liknande jobb

Liknande jobb