Account Manager till DS Smith

Rekryterare
DS Smith
Plats
Järfälla (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 7 december 2017
Stängs
den 14 januari 2018
Kontakta
Marie-Louise Bååth
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Account Manager till DS Smith

Stad Järfälla , Stockholms Län
Kategori: Försäljning / Marknadsföring
Typ av anställning: Rekrytering

DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningslösningar, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär. DS Smith har strategiskt belägna enheter, nära kunden. Huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har wellfabriker i Värnamo och Mariestad samt affärsområde Display och Förpackningsservice. DS Smith i Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 1,7 miljarder SEK. DS Smith är en multinationell förpackningskoncern med säte i London.

DS Smith fortsätter att växa och söker en framgångsrik B2B-säljare med passion för affärer och kundrelationer. Vill du arbeta i en internationell och utvecklingsinriktad organisation med intressanta kunder och kundunika lösningar? Då är detta jobbet för dig!

Hur ser din dag ut?
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bedriva försäljning av förpackningar och förpackningslösningar samt kundunika logistik- och affärsupplägg till våra kunder i distriktet. Tjänsten är en intressant kombination av storkundsbearbetning och bearbetning av medelstora och mindre företag. Ingen kund är för liten eller för stor för DS Smith.
Du leder och planerar ditt säljarbete självständigt och ingår i ett team med egen säljassistent. Du rapporterar till Regional Manager och utgår från vårt kontor i Järfälla. Ditt distrikt omfattar Stockholm, Eskilstuna, Köping och Västerås och självklart tillhandahåller vi tjänstebil. Hos DS Smith finns tydliga mål och mycket goda förutsättningar för dig att lyckas i din roll ute på fältet!

Vem trivs här?
Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären inom försäljning. Har du erfarenhet av B2B-försäljning och passion för att möta kunder och göra affärer så kommer du att trivas i rollen som Account Manager hos oss. Du motiveras av höga mål och komplex försäljning där kundens behov är ditt fokus. De som möter dig beskriver dig som en social och målmedveten person med stark servicekänsla och drivkraft att alltid nå bästa möjliga resultat. Tack vare dessa egenskaper skapar och utvecklar du både goda relationer och lönsamma affärer. Du trivs bäst när du själv får styra och strukturera ditt uppdrag samtidigt som du är en lagspelare och bidrar med kompetens och energi i det kundteam du tillhör.
Relevant utbildning är mycket meriterande men det är framförallt din personlighet som avgör om du trivs och lyckas tillsammans med oss.
God svenska och engelska i tal och skrift samt körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har möjlighet till personlig utveckling och där våra värderingar; engagemang, utmaning, pålitlighet, idérikedom och ihärdighet präglar vårt arbetssätt.

Låter detta som en spännande utmaning för dig skall du ansöka snarast möjligt, dock senast 21 december. Urval sker löpande.
Frågor angående tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth, tel. 08-598 982 61, marie-louise.baath@badenochandclark.se
Badenoch & Clark använder personlighetstester och videointervjuer som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa för att vara med i processen.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb