Byggprojektledare till Fastighetskontoret

Rekryterare
Stockholms stad
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 2 februari 2018
Stängs
den 18 februari 2018
Kontakta
Camilla Engström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Byggprojektledare tlll Fastighetskontoret Stockholms Stad

Fastighetskontoret förvaltar och utvecklar ett unikt och spännande fastighetsbestånd viktigt för Stockholms invånare, företagare och besökare. Uppdraget är i första hand att förvalta och utveckla lokaler för stadens egna behov – exempelvis kontorslokaler, offentliga lokaler och lokaler för idrott och kultur. I fastighetsbeståndet finns allt från brandstationer, bergrum, saluhallar och salutorg till slott och herrgårdar, villor och små torp på landet. Fastighetskontoret förvaltar även stadens natur- och friluftsområden utanför kommungränsen. Fastighetskontoret har cirka 150 medarbetare.

Förstärkning med byggprojektledare till projektteam för större projekt
Nu har vi glädjen att få utöka vår organisation med en projektledare med kompetens inom projektering och produktion, är du rätt person för uppdraget? Du kommer ingå som en del i ett eller flera projektteam där din roll blir att bevaka projekterings- och produktionsfrågor. Du kommer att samarbeta med en senior projektledare som ansvarar för den övergripande planeringen och styrningen av projektet. Till din hjälp finns externa projektledningsorganisationer.

Du kommer att följa projektets alla delar: vara delaktig i fastighetskontorets interna styrgrupp, medverka i tids- och kostnadsplanering, medverka på projekteringsmöten och bevaka projektering ur ett fastighetsägarperspektiv, medverka vid upphandling av entreprenör, tillse att projektet byggs till rätt kvalitet och med rätt programkrav, vara delaktig i utvecklandet av en gemensam projektkultur.

Din bakgrund

  • Vi gissar att du idag arbetar som projektledare och har erfarenhet från både projektering och produktion, gärna med ombyggnation med kvarvarande hyresgäster.
  • Du är van med att planera projekt med hänsyn till ekonomi, tid och resurser
  • För uppdraget behöver du också ha grundläggande kunskap inom arbetsmiljö, entreprenadjuridik och övriga branschbestämmelser
  • Du är antingen högskoleutbildad inom bygg eller har skaffat dig motsvarande kunskap genom längre erfarenhet i arbetslivet.

Kvalifikationer
Det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra människor i team för att nå framgång. Du ser helheter och har ett brett perspektiv på frågor. Det ekonomiska perspektivet med affärsmässiga principer är viktigt, likaså planering och struktur. För att vara projektledare på fastighetskontoret behöver du utöva ett ledarskap som motiverar och skapar engagemang och delaktighet. 

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som byggprojektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar fastighetskontoret med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Sista ansökningsdatum är den 18/2-2018.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Engström på camilla.engstrom@fasticonkompetens.se eller på 0709-400 203

Liknande jobb

Liknande jobb