Kommunikationsansvarig till Dalateatern

Rekryterare
Dalateatern
Plats
Falun (Stad), Dalarna
Annonserat
den 21 mars 2018
Stängs
den 27 april 2018
Kontakta
Lisa Hugoson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Dalateatern söker en kommunikationsansvarig

Om Dalarna
Dalarna är ett kulturlän med högskola, världsarv och vildmark. Bar boende i stad, by eller på landet. Falun – Borlänge bildar tillsammans ett område med 120 000 invånare. Här finns högskola, symfoniorkester, museum och världsarvet Falu Gruva, ett nöjesliv med gott om evenemang och restauranger. Här finns bra tillgång till daghem, skolor och annan omsorg. Naturen är nära med alpin skidåkning, miltal av skidspår och långfärdsskridskoåkning i världsklass inpå knuten vintertid. Goda kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Om Dalateatern
Dalateatern är en av Sveriges 21 länsteatrar. Vår vision är  ”Dalateatern ska vara en plats för vår tids angelägna samtal”. Vårt uppdrag är att spela teater för vuxna samt barn och ungdomar i Dalarna. Vi är en turnerande teater som spelar i Dalarnas 15 kommuner, men också på våra fasta scener i Falun. Dalateatern producerar 4-6 egna föreställningar per år. 50% av vår verksamhet är riktad till barn och ungdomar. Vi arrangerar också gästspel från andra ensembler och teatrar. Dalateaterns kansli och verkstäder finns i Falun.

Om dig som söker jobbet
Som kommunikationsansvarig arbetar du i en kreativ och händelserik verksamhet. Du har det strategiska marknasföringsansvaret för Dalateaterns verksamhet. Du ansvarar för att utveckla och stärka Dalateaterns varumärke mot befintliga och nya kundgrupper. Likaväl som du arbetar strategiskt, trivs du med att utföra operativa arbetsuppgifter.

Du har hög kompentens i digital såväl som traditionell marknadsföring och kommunikation.

Du är en vass skribent och kan hantera både formell och säljande text. Du är driven och självgående och har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidig och jobba mot deadlines.

Du har ansvaret för press- och mediabearbetning och är drivande i det utåtriktade arbetet på teatern.

Du delar Dalateaterns värdegrund och vision och förstår också vikten av att teatern tillhör hela Dalarna.

Som ansvarig för kommunikationsavdelningen har du goda ledaregenskaper; du är drivande, entusiasmerande och stimulerar till nytänkande. Du har ett inkluderande arbetssätt, hög integritet och är prestigelös.

Formella krav

  • Akademisk utbildning med inriktning på marknadsföring/kommunikation. Flerårig erfarenhet av liknande arbete.
  • Utbildning/erfarenhet av digital kommunikation
  • Goda arbetsledande egenskaper.
  • Körkort

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet från värdegrundsbaserad verksamhet.
  • Tidigare erfarenhet från kulturbranschen.
  • Tidigare erfarenhet från politiskt styrd organisation.

Om tjänsten
Tjänsten är heltid och tillsvidare. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Dalateatern strävar efter att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter till alla. Vi välkomnar sökande med varierande bakgrund.

Tillträde 13 augusti 2018.

Skicka din ansökan med personligt brev och meritförteckning till marica.hallgren@dalateatern.se senast 27 april 2018.

Frågor besvaras av teaterchef Lisa Hugoson lisa.hugoson@dalateatern.se, 023-777 610 eller nuvarande befattningshavare Ann-Katrin Ekström 070-666 75 52. Facklig företrädare för Teaterförbundet Fredrik Jansson fredrik.jansson@dalateatern.se, 023-777 612.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.