Regionchef rekryteras till Eftermarknad på StrongPoint AB

Rekryterare
StrongPoint AB
Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 24 april 2018
Stängs
den 24 maj 2018
Ref:
43384
Kontakta
Lotta Holme
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Regionchef rekryteras till Eftermarknad på StrongPoint AB

StrongPoint förbättrar sättet som butiker gör affärer genom att leverera integrerade och innovativa tekniska lösningar på handlarnas villkor. StrongPoint erbjuder även sina kunder omfattande erfarenhet, service och support för alla sina lösningar vilket hjälper kunden att öka sin produktivitet och förbättra sina kunders shoppingupplevelse. StrongPoint är en global koncern som erbjuder en mångsidig och marknadsledande produkt- och tjänsteportfölj för främst detaljhandeln och dagligvarukedjor i Europa. Koncernens utbud organiseras i tre områden: Detaljhandel, Etiketter och Kontantsäkerhet. Koncernens ägarbolag, StrongPoint ASA, är börsnoterat i Norge och totalt är vi ca 600 anställda. Företaget har sitt huvudkontor i Norge och kontor på flera platser i Sverige, bl a i Mölndal, Kista, Grums och Malmö. Mer information om StrongPoint AB finner du på www.strongpoint.se. StrongPoint AB söker en regionchef Eftermarknad med placering i Kista.

Placering: 
Stockholms län

Bransch: 
Management, Service, Handel, Butik, Teknik, Naturvetenskap

Antal tjänster: 
1

Arbetsbeskrivning

  • Ansvara för fältserviceverksamheten mot samtliga kunder i region Öst, så att denna drivs på ett optimalt och kostnadsbesparande sätt.
  • Personalansvar samt coachning och stöttning för totalt ca.15 medarbetare i regionen.
  • Ansvara för en god kontakt och ha en bra dialog med servicepartners.
  • Ansvar för planering och marknadsföring av ingående tjänster på eftermarknad såsom installationer samt utbildning av kund, förebyggande - och avhjälpande service.
  • Du rapporterar till företagets eftermarknadschef och fungerar som intern kontakt för regionen mot företagets övriga verksamhetsområden.

Vem är du?
Du bör ha mycket god erfarenhet av liknande arbetsledande befattningar där du också fått möjlighet att använda dina coachande ledaregenskaper. Meriterande är om du har tidigare branscherfarenhet eller liknande produktsortiment. Du har tekniskt intresse och passande teknisk utbildning. Du är en duktig kommunikatör och ha lätt att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Egenskaper
Du är en relationsstark naturlig ledare som förstår vikten av duktiga och motiverade medarbetare som tillsammans med dig trivs, inspireras och utvecklas. Du är en enkel, trygg, prestigelös och förtroendeingivande arbetsledare som är van att planera, delegera, driva samt följa upp och utveckla dina medarbetare. Du tycker om att vara uppdaterad, att kunna stå för kvalitet och en hög servicenivå. Du har ett stort affärsmannaskap, är säljande och har lätt för att samarbeta samt en förmåga att skapa förtroende för företagets tjänster och produkter. Du är nyfiken, kreativ, har förmåga att agera snabbt och arbetar strukturerat mot långsiktiga mål.  Vi ser en person som jobbar med ständiga förbättringar i ett lag som hela tiden vill framåt.

Vad kan StrongPoint erbjuda dig?
Företaget erbjuder utbildning och ett stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i en miljö där produkt-, tjänsteutveckling och affärsmannaskap går hand i hand. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett företag som ligger i framkant vad gäller butiksteknologi, ett sammansvetsat gäng kollegor, tekniker och övriga regionchefer i landet.

Kontaktperson
Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lotta Holme på 08-452 3328. Vi arbetar med löpande urval så var gärna snabb med din ansökan.

Liknande jobb

Liknande jobb