Redovisningsekonom till Antalis in Sweden

Rekryterare
Antalis
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 8 maj 2018
Stängs
den 4 juni 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

redovisningsekonom.gifAntalis in Sweden söker en redovisningsekonom

FINANCE Excellence – Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta inom redovisning, och vill ta nästa steg in i en stor internationell koncern? Då kan detta vara tjänsten du söker!

Om tjänsten
SJR söker nu för Antalis’ räkning en redovisningsekonom för den svenska avdelningen. Du kommer att ha en ”spindeln i nätet”-funktion på ekonomiavdelningen, och kommer att arbeta löpande med bland annat

  • Lagerredovisning
  • Löneredovisning
  • Fakturering
  • Momshantering
  • Framtagande av statistik
  • Delaktighet i bokslut (avstämningar, utredningar och ombokningar)
  • Samt andra vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning

Du rapporterar till redovisningschefen, och du kommer att ingå i en ekonomifunktion om totalt 5 personer. Du kommer att komma in i ett glatt gäng där stämningen är god och där dörrarna står öppna. Antalis sitter i Jordbro med närhet till goda kommunikationer. 

Lämplig bakgrund
För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har ett par års efarenhet av kvalificerad redovisning, alternativt har en ekonomiutbildning från högskola eller universitet och god förståelse för det ekonomiska flödet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lager- och löneredovisning.

Du talar svenska och engelska, är systemvan samt har god förståelse för Excel.

Som person tror vi att du är driven och kommer med nya idéer och förslag på hur du kan förbättra verksamheten, samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. Du trivs i en miljö med högt i tak och många skratt.

Vi ser fram emot din ansökan!  

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering hos Antalis AB och är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. 6 månaders provanställning tillämpas. I denna process samarbetar Antalis AB med SJR. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45. 

Antalis AB är den ledande grossisten inom finpapper och en starkt växande aktör inom storformat och på emballagemarknaden i Sverige. Den internationella koncernen Antalis är den största grossisten i Europa inom såväl finpapper som emballage. Omsättningen i Sverige uppgår till 650 miljoner kr och företaget har 130 anställda. Företaget har mer än 5 000 lagerhållna produkter. Mer information finns på www.antalis.se