Gymnasielärare Sv / Eng till SYAB Transportgymnasium

Plats
Kalmar
Annonserat
den 14 maj 2018
Stängs
den 8 juni 2018
Kontakta
Jonas Österbo
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsgivare                              SYAB
Rekryteringsområde                 Tjänstemän
Uppdragstyp                              Rekrytering
Område                                       Pedagogik/ Utbildning
Ort                                               Kalmar
Platser                                        1
Sista ansökningsdatum            2018-06-08

SYAB GRUPPEN är samlingsnamnet för företaget som arbetar med förarutbildning inom trafik- och transportbranschen. Vi finns i Kalmar, i Hultsfred och i Karlskrona. Vi har mer än 25 års erfarenhet av förarutbildning med ett trettiotal anställda.

I SYAB GRUPPEN ingår SYAB Yrkeshögskola, SYAB Transportgymnasium, Svensk Yrkesförarutbildning och SYAB Trafikcenter. Vi bedriver trafiklärarutbildning, gymnasieskolans 3 åriga Fordon- och transportprogram för blivande yrkesförare i Kalmar och Hultsfred samt vuxenutbildningar för blivande buss – och lastbilsförare. Vi har trafikskola för körkortsbehörigheterna BE, CE, DE. Vi genomför även truck, hjullastarutbildning, farligt gods och säkerhet på väg utbildningar samt fortbildning för yrkesförare (YKB). På SYAB Trafikcenter finns halkbanor där vi utbildar körkortselever och personal på företag. Läs gärna mer om oss på www.syab.se

Till vårt Transportgymnasium i Kalmar söker vi en Gymnasielärare Sv / Eng

Vi söker dig som vill arbeta på en mindre och mycket trivsam gymnasieskola.

ROLL OCH UPPGIFTER
Hos oss har du möjlighet att arbeta nära både elever och kollegor. Vårt mål och främsta uppdrag är att forma våra ungdomar till anställningsbara, kunniga, självständiga och engagerade yrkeschaufförer. Vi arbetar mot en framtidsbransch i förändring och behovet av arbetskraft.

Undervisningen vid Fordonsprogrammet är organiserad i arbetslag och vi utgår ifrån att du är intresserad av och har kompetens att i t. ex. ämnesövergripande samarbete med övriga kollegor bedriva individanpassad undervisning.

Du kommer att undervisa i svenska, svenska som andraspråk och engelska i gymnasiets kurser. I tjänsten ingår även mentorskap för elever samt övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter för lärare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasielärarutbildning inom aktuella ämnesområden eller annan utbildning vilken prövas likvärdigt. Du har dokumenterad erfarenhet av lag- och självständigt arbete och trivs i en mindre organisation med god sammanhållning. Det är viktigt att du kan dina ämnen och att du är en tydlig pedagog. Du är väl förtrogen med anpassningar samt stöd och har utvecklande förhållningssätt i samverkan med elever, ledning och kollegor.

Andra beskriver dig som samarbetsorienterad, flexibel och social och att du också har förmågan att arbeta självständigt med eget driv. Noggrannhet och en god förmåga att planera och organisera är självklarheter hos dig som lärare. Vi värdersätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via knappen "Ansök" nedan.

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!
Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!