Kommundirektör till Eskilstuna kommun

Plats
Eskilstuna (Kommun), Södermanland
Annonserat
den 17 maj 2018
Stängs
den 3 juni 2018
Kontakta
Conny Besterman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

kommundirektor_eskilstuna_kommun.gif

Eskilstuna kommun söker Kommundirektör

Arbetsgivare Eskilstuna kommun
Område Chefsbefattn/Management/ledning/organisation
Ort Eskilstuna
Sista svarsdag 2018-06-03

Eskilstuna är en snabbväxande och miljösmart industristad som har musik och idrott i sitt DNA. Som en av Sveriges främsta kommuner inom hållbarhet leder vi vägen genom långsiktiga och nydanande satsningar inom miljö och jämställdhet.

Vi är 9 000 medarbetare i över 400 yrken som varje dag går till jobbet för att utveckla ett hållbart Eskilstuna och underlätta vardagen för invånarna.

Vår nuvarande kommundirektör kommer att gå i pension och vi söker nu dig som vill vara med att ta Eskilstunas utveckling vidare.

Vill du vara med och leda vägen i en av Sveriges mest snabbväxande kommuner?
Vi söker dig som lockas av utmaningen att som kommunens högsta tjänsteman leda utvecklingen vidare. Vi går före genom modiga och nydanande satsningar inom miljö, jämställdhet och social hållbarhet. Vi driver förändring tillsammans med Eskilstunas invånare, näringsliv, föreningsliv och akademi. Vår tillväxt ger fantastiska möjligheter samtidigt som det medför utmaningar för den kommunala organisationen.

Ditt uppdrag är tydligt utvecklingsinriktat och handlar lika mycket om att utveckla Eskilstuna som plats och aktör i regionen som att utveckla den kommunala organisationen och våra välfärdstjänster. Därför är din förmåga att samverka med olika aktörer lika viktig som att långsiktigt leda och samla organisationen.

Vi söker dig som är kommunikativ och resultatinriktad och som har gedigen erfarenhet av strategiskt ledarskap från större och politiskt styrda organisationer. Du har hög analytisk och strategisk förmåga och står för ett ledarskap som bygger på gott föredöme, stark förmåga att skapa engagemang och delaktighet och få en hel koncern att samarbeta.

Som kommundirektör leder du kommunkoncernens arbete och har det yttersta chefsansvaret för kommunledningskontoret och förvaltningschefer.

Mer information
För mer information ring Conny Besterman på AS&B, tel 0706-181162.
Ansök senast den 3 juni 2018.