Projektledare för tekniska projekt till Itsam

Rekryterare
Itsam
Plats
Kisa, Boxholm
Annonserat
den 25 maj 2018
Stängs
den 14 juni 2018
Kontakta
Elin Alm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Projektledare för tekniska projekt

Arbetsgivare Kommunalförbundet ITSAM
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område Data/IT/ Telekom
Ort Kisa
Platser 1
Sista ansökningsdatum 2018-06-14

Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan tillsammans med engagerade och drivna kollegor?

Itsam söker nu en projektledare för tekniska projekt
Kommunalförbundet Itsam har till huvudsaklig uppgift att sköta IT-verksamheten i medlemskommunerna Boxholm, Kinda, Vimmerby, Ydre, Åtvidaberg och Ödeshög samt i deras kommunala bolag. Därtill arbetar man även med fiberutbyggnad i de sex medlemskommunerna. Itsam har sitt huvudkontor i Kisa och har 50 medarbetare. Itsam befinner sig nu i en spännande fas av utveckling och nytänk kring arbetssätt och organisation där du får möjligheten att vara med och påverka.

Arbetsbeskrivning
Som projektledare på Itsam kommer du och dina projektledarkollegor tillsammans ansvara för fördelningen av uppdrag. Detta innebär att du får möjlighet att påverka de projekt som du sedan leder genom hela processen. Du har stor frihet under ansvar att lägga upp ditt arbete som sedan du självständigt driver framåt samtidigt som du har stödet från dina kollegor att tillgå. Du ansvarar för att samordna projektets samtliga delar så som utformning av projektplaner, kommunikationsplaner, projektgenomförande samt uppföljning. Du leder projekten mot uppsatta mål avseende tid, ekonomi, resurser och kvalitet samt ansvarar för rapportering. Som projektledare har du många kontaktytor såväl internt som externt där du ofta har en ledande roll i tillexempel möten.

Din profil:

Vi söker dig som har:

  • en för rollen relevant eftergymnasial utbildning
  • tidigare arbetslivserfarenhet från arbete i projekt gärna inom teknikområdet
  • B-körkort då resor med bil förekommer dagligen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande är:

  • Erfarenhet som projektledare
  • Erfarenhet av arbete med fiberutbyggnad

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga samt att du agerar konsekvent med bibehållet lugn även i utmanande situationer. Du lägger stor vikt vid att bygga och bibehålla goda relationer. Som person är du öppen och uppriktig och inger förtroende. Du planerar och organiserar arbetet på ett realistiskt sätt och säkerställer att rätt resurser finns. Du förutser problem och skapar alternativa planer om det inte blev som det var tänkt eller om förutsättningar förändrats.  

Hos Itsam erbjuds du en teknikfylld arbetsplats med hög fart och god laganda där man tillsammans strävar mot gemensamma mål. Friskvårdsbidrag, aktiviteter och fortbildning är några förmåner du erbjuds, förutom trevliga kollegor.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, urval sker löpande.

Anställningsvillkor:
Heltid tillsvidareanställning, det kan komma att bli aktuellt med provanställning

Placering i Kisa

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan:
Denna rekrytering är ett samarbete med Unik Resurs som tar emot och hanterar ansökningar. Välkommen in med din ansökan genom att registrera dig i CVdatabasen.

Kontakt:
Vid frågor som rör rekryteringsprocessen kontakta Elin Alm, Rekryterings- och HR konsult Unik Resurs, 0760-192399 elin.alm@unikresurs.se

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!