Lärare matematik och naturvetenskapliga ämnen

Rekryterare
Region Gotland
Plats
Visby, Gotland
Annonserat
den 31 maj 2018
Stängs
den 24 juni 2018
Ref:
A786690
Kontakta
Carl-Magnus Jonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Lärare matematik och naturvetenskapliga ämnen

Organisationslogotyp

Om arbetsplatsen
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Wisbygymnasiet har 1500 elever. På skolan arbetar närmare 185 medarbetare varav 170 lärare. Skolan har fina, moderna lokaler: undervisningssalar, hörsalar, studierum och trivsamma ytor för social gemenskap. Extra stolta är vi över nya Sävehuset som efter en stor ombyggnation öppnade sina dörrar under läsåret 2016/17. Skolledningen består av en rektor, fem biträdande rektorer och en administrativ chef. 

I Gotlands grundskoleverksamhet ingår förskoleklass, årskurs 1-9 samt fritidshem. Här finns ungefär 5000 skolbarn. Gotland har 30 kommunala grundskolor som är indelade i sju elevupptagningsområden med en 7-9 skola i varje (Visby är uppdelat i två områden). 

Vi söker nu dig som vill vara med och göra skillnad som lärare på Gotland. Kanske har du en dröm om att flytta till en magisk ö ute i Östersjön? Kanske har du en längtan efter att göra ditt gotlandsbesök permanent? Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på - välkommen att bli en del av oss!

Arbetsuppgifter
Till grundskolan och Wisbygymnasiet söker vi nu behöriga lärare för undervisning i matematik och naturvetenskapliga ämnen. 

I uppdraget som lärare ingår att planera, genomföra, följa upp samt anpassa undervisningen, planera och genomföra utvecklingssamtal samt dokumentera elevernas lärprocess. Som lärare i såväl grundskolan som på gymnasiet ingår du i ämnes- och programarbetslag tillsammans med dina kollegor. 

Till tjänsterna inom grundskolan kommer vi att utgå ifrån dina önskemål om placering men också utifrån verksamheternas behov.

Kvalifikationer
Du är en tydlig ledare med ett stort intresse för att möta elever med olika kunskaps- och motivationsnivå. Du ser elevernas unika förmågor och drivkrafter och använder din kunskap och kreativitet till att utveckla såväl elever som verksamhet. Vi ser också att du har en god förmåga att samarbeta med andra, bidrar till ett kollegialt lärande och tar initiativ till utveckling.

Vänligen uppge i din ansökan om du är intresserad av att arbeta i grundskolan och/eller gymnasiet samt bifoga din legitimation.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid
Tillträde:   2018-08-13

Ansökan
Ansök senast: 2018-06-24
Referensnummer: A786690

Välkommen att söka genom att:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:   4

Kontakt

Kontaktpersoner
Carl-Magnus Jonsson
HR-konsult
0498-26 33 69

Torsten Flemming
Grundskolechef
0498-269803

Peter Lerman
Rektor, Wisbygymnasiet
073-765 88 10

Luis Barnes
Biträdande rektor
0737-65 83 93

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. 

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. 

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva 

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.