Projektledare Eftermarknad till Veidekke

Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 1 juni 2018
Stängs
den 22 juli 2018
Ref:
3834251814
Kontakta
Jennica Klaman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Projektledare Eftermarknad - Veidekke 
Fasticon Kompetens AB

Veidekke Sverige har cirka 1800 anställda och en omsättning på cirka 10 miljarder SEK (2017). Verksamheten omfattar såväl bygg och anläggning som bostadsutveckling, och ambitionen är att vara ett annorlunda företag, präglat av entusiasm, sunda värderingar och respekt för kunden. Veidekke Sverige är en del av Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.

Är du bäst på att ge service i världsklass och vill ha daglig kontakt med bostadskunder i alla frågor som rör deras nya drömbostad? Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stor variation på arbetsuppgifterna och ingen dag är den andra lik!

Tjänsten
I rollen kommer du att arbeta med eftermarknaden för Veidekke och våra nyproducerade bostäder på ett strukturerat och serviceinriktat sätt. Du blir en spindel i nätet-funktion och kontaktytan mot kunder i alla frågor som rör deras nya bostad. Tjänsten innebär stort eget ansvar, att som representant för beställare och slutkund säkerställa en bra leverans samt nöjda kunder i eftermarknadsskedet av bostadsproduktionen. Du rapporterar till regionchefen och utgår från trevliga nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Solna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för hantering av ärenden under de första två åren av garantitiden
  • Delaktig i tillträdet, besiktningar, servicebesök och föreningens arbete
  • Leda förvaltning och uppföljning av alla delar i leveransen från Veidekke
  • Återkoppling till kund inom angiven tidsram
  • Skapa nöjda kunder både externt och internt

Kvalifikationer

  • Grundläggande tekniska kunskaper inom områdena bostad, fastighet och bygg
  • Viss ekonomisk kunskap kring fastigheter
  • Erfarenhet från serviceyrke är starkt meriterande
  • Kunskap om entreprenadjuridik är meriterande
  • Tidigare erfarenheter från bostadsprojekt, fastighetsutveckling eller mäkleri är meriterande

Personliga egenskaper
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska trivas och lyckas i rollen så tror vi att du är en utpräglad serviceperson som drivs av att skapa nöjda kunder och förverkliga bostadsdrömmar. Vi söker dig som är social, strukturerad och har ett gott omdöme. Du har ett ödmjukt och prestigelöst förhållningssätt. Du är smidig i din kommunikation och uttrycker dig väl, både i tal och skrift. Som person är du stabil, relationsskapande och samarbetar bra tillsammans med andra människor. Att återkoppla och sätta kunden i första hand ser du som en självklarhet! 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag med tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov. Att du kommer till ett härligt team gör ju knappast saken sämre!

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Veidekke Nära AB med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten registrerar du CV och personligt brev på www.fasticonjobb.se.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt dock senast den 1 juli som är sista ansökningsdatum. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennica Klaman på 073-415 43 22 alternativt jennica.klaman@fasticonkompetens.se