HR-konsult till Unik Resurs HR-funktion

Rekryterare
Unik Resurs
Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 5 juni 2018
Stängs
den 17 juni 2018
Kontakta
Mindy-Li Nixon
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Erfaren kollega till Unik Resurs HR-funktion

Arbetsgivare: Unik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: HR/ Organisation
Ort: Linköping
Platser: 1
Sista ansökningsdatum: 2018-06-17

Bakgrund
Uniks HR-funktion startade för drygt 1,5 år sedan efter att vi sett ett tydligt behov av affärsinriktat och för Kunden skräddarsytt externt HR-stöd. Vi är idag 6 HR-konsulter som är anställda på Unik Resurs och vi har därtill ett antal underkonsultkollegor. Vi söker nu fler kollegor till oss då vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster. 

Om rollen
Våra uppdrag varierar. Vi levererar avgränsade projekt som lönekartläggningar, avtalsanalyser och processutvecklingsuppdrag. Vi går in i interim uppdrag där vi fyller en redan existerande HR-roll hos kunden i någon annan frånvaro eller vid perioder av högre belastning. Vi åtar oss också skräddarsydda lösningar där vi som team tillsammans med övriga kollegor på Unik Resurs levererar en helhet till Kunden. Våra kunder återfinns främst runt om våra kontor i landet men självklart kan anställningen som HR-konsult på Unik innebära en del resor mellan olika Kunder. Vi tänker oss att det är just den variationen som rätt person tilltalas av.

I rollen har du din anställning hos oss på Unik och vi ansvarar för din utveckling precis som för vår egen. Vi hjälps åt att sätta varandra i uppdrag och vi arbetar tillsammans för att utveckla både koncept och leverans.

Din profil
Så vem är då du som söker? För att du ska trivas i rollen och kunna leverera har vi tagit fram följande kravprofil:

Du har HR-bakgrund både erfarenhets- och utbildningsmässigt och kan visa på tidigare goda resultat och referenser inom området. Troligtvis har du i din HR-profession varit med om processer som turnaround eller liknande utmaningar tidigare. Du är resultatorienterad och har förmågan att se helheter även i komplexa situationer och kan väga för mot nackdelar i olika handlingsalternativ. Du har starkt kundfokus och har förmågan att förutse problem och agera på behov med lösningar som möter de utmaningar du ser hos Kunden. Du vet om dina styrkor och har lätt för att ta hjälp när du behöver det. Du agerar och är självgående men gillar att samarbete och bygga relationer. Kort sagt – du har ett bra driv i kombination med ödmjukhet och intresse av att utvecklas.

Ansök redan idag!
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag för möjligheten till ett första samtal med oss. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Mindy-Li Nixon och nås på 0704-916258 eller på mindy-li.nixon@unikresurs.se

Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Unik Resurs!

Vi är din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång.

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!