Specialist hyresavtal och ombyggnation - Praktikertjänst

Rekryterare
Praktikertjänst
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 14 juni 2018
Stängs
den 15 juli 2018
Ref:
3844930880
Kontakta
Ulrika Petré
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Specialist hyresavtal och ombyggnation - Praktikertjänst 
Fasticon Kompetens AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Motiveras du av att hjälpa andra genom din specialistkunskap? Kanske har du jobbat med förvaltning men vill prova något annat? Eller så jobbar du som byggprojektledare eller med hyresjuridik i en helt annan verksamhet? Tag chansen att söka dig till oss på Fastighetsavdelningen.

Tjänsten 
Som specialist på hyresavtal och ombyggnationer stöttar du verksamhetscheferna inom hälso- och tandvård i allehanda frågor rörande hyresavtal samt ny- och ombyggnationer. Totalt omfattar vår avtalsstock ca 1200 hyresavtal. Du kommer att ingå i fastighetsavdelningen tillsammans med fem trevliga kollegor och vi tillbringar dagarna i mycket fina lokaler på Praktikertjänst huvudkontor, centralt beläget vid Adolf Fredriks Kyrka i Stockholms innerstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Rollen innebär att vara rådgivare till Praktikertjänst samtliga interna verksamheter i hyres- och ombyggnadsfrågor. I arbetsuppgifterna ingår:

  • Agera rådgivare till våra verksamheter i diverse fastighetsfrågor.
  • Bistå med kompetens och vägledning vid mindre lokalanpassningar eller vid större ombyggnationer och nyetableringar.
  • Hantera uppsägningar, omförhandlingar och tvister kring hyresavtal.
  • Upprätta hyresavtal avseende in- och uthyrning för våra verksamheter.
  • Säkerställa att hyresavtal är upprättade på affärsmässiga grunder och är juridiskt korrekta.
  • Kontakter med fastighetsägare och entreprenörer.  
  • Säkerställa att interna processer för byggnation och externa myndighetskrav efterlevs.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant bygg- eller fastighetsutbildning kombinerad med minst tre års arbetslivserfarenhet inom områdena fastighetsförvaltning, projektledning och/eller annan relevant verksamhet inom lokal- och fastighetsfrågor.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av ombyggnationer, projektledning och byggprocessen i stort. Du behöver också ha grundläggande kunskaper i hyresjuridik och fastighetsekonomi.

Personliga egenskaper
Eftersom rollen innebär att man som internkonsult stöttar de verksamhetsansvariga tror vi att du gillar att samarbeta, skapa och hantera relationer med olika typer av människor på ett naturligt, lyhört och smidigt sätt. Det innebär också att din kommunikationsförmåga är mycket god, både vad gäller tal och skrift. Du har förstås en positiv attityd och vilja att sätta dig in i organisationens verksamhetsplaner, mål och riktlinjer och hela tiden ha dessa för ditt inre när du agerar självständigt i det dagliga arbetet. Eftersom vår avdelning är specialister och rådgivare till hela organisationen ser vi att du är trygg i dig själv och din kompetens och har förmågan att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. 

Vi erbjuder
Hos oss får du en spännande roll där du får möjlighet att hjälpa andra genom din expertkunskap, trevliga kollegor, ljus och trevlig arbetsmiljö med centralt läge och bra anställningsförmåner. Du får möjligheten att vara en del av ett litet välfungerande team av experter och samtidigt ingå i ett stort väletablerat företag med gedigen historia. Här kommer du att trivas helt enkelt!

Ansökan 
I denna rekryteringsprocess samarbetar Praktikertjänst AB med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten registrerar du CV och personligt brev på www.fasticonjobb.se.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi träffar kandidater löpande, dock senast den 15 juli. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Petré på 0708-123333 alternativt ulrika.petre@fasticonkompetens.se

Liknande jobb

Liknande jobb