Teamleader inom systemadministration till Clear Channel

Rekryterare
Clear Channel
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 20 juni 2018
Stängs
den 20 juli 2018
Ref:
11961
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om kunden
Clear Channel är ett av Sveriges ledande medieföretag som varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Genom att hjälpa sina kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar de till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika. För Clear Channel är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag som gör stadsmiljöer mer dynamiska.

Dina arbetsuppgifter
Som teamleader inom systemadministration så kommer du tillhöra Asset teamet och ha en viktig roll inom gruppen. Du kommer att jobba som en aktivt arbetande ledare som ansvarar för en grupp på två personer. I rollen som teamleader ska du följa upp arbetsuppgifter för övriga systemadministratörer, hålla i veckomöten med etableringsavdelningar i skandinavien, avdelningsmöten och uppföljning av projekt. Du kommer att sitta på moderna kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm, men du är rörlig i ditt sätt att operera den här rollen. Genom att vara aktiv och själv ute på fält vid behov ser du till att få en närmare inblick i vad man registrerar in. Du ser även till att vara aktiv i din dialog med andra verksamheter, skapar relationer, förenklar arbetssätt och bygger broar mellan avdelningarna.

Du kommer även självständigt arbeta för att implementera förbättringsprojekt för ökad effektivitet och kvalitetssäkring. Strukturera och dokumentera arbetsprocessen, förbättra rutiner för nyregistrering & uppdatering, samt ansvara för att rätt data finns i verksamhetssystemet.

Du kommer även hantera avtal genom att:

  • Registrera nya avtal och objekt 
  • Bevaka avtal och tillstånd som går ut 
  • Scanna in avtal, uppdatering av avtal och tillstånd vid avtalsförändringar 
  • Söka om tillstånd som gått ut 
  • Registervård verksamhetssystemet och anläggningsregister 
  • Rapportera till ekonomiavdelningen. 

Din profil
Vi söker dig som har minst 10 års arbetslivserfarenhet. Krav är att du är duktig på datorer och van med att jobba med olika system och administration. För att lyckas i rollen så är du en problemlösare som förstår innebörden med att vara noggrann och kommunikativ. Du är en relationsskapare som vill utveckla Clear Channels arbetssätt, och du kommer gärna med egna inputs och förbättringsförslag. Du trivs med att jobba på ett dynamiskt företag med drivna kollegor. Du är tålmodig, strukturerad och gillar ordning och reda.