Ingenjör/tekniker inom el och automation till Yaskawa

Plats
Torsås (Kommun), Kalmar
Annonserat
den 29 juni 2018
Stängs
den 29 juli 2018
Kontakta
Susanne Appelkvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ingenjör/tekniker inom el och automation

Arbetsgivare Yaskawa Nordic AB Motoman
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område El/Elektronik
Ort Torsås
Platser 1
Sista ansökningsdatum 2018-07-29

YASKAWA Nordic AB är ett av Nordens största systemhus för robotiserade automationslösningar. Företaget grundades på 70-talet i Torsås och är idag en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 360 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. YASKAWA erbjuder automations- och robotlösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden.

Yaskawa Electric Corporation i Japan har beslutat att investera i sin anläggning i Torsås. En helt ny industribyggnad på ca 2000 kvm kommer att byggas och beräknas vara klart till sommaren 2018. Den här spännande utvecklingen skapar förutsättningar för bland annat en bättre intern logistik och arbetsmiljö.

Vi söker ingenjör/tekniker inom el och automation.
Du kommer i huvudsak att arbeta med att hitta och utveckla produktionseffektiva lösningar för nya kundprojekt.

Arbetet bedrivs i projektform i nära kontakt med projektledare och övriga kollegor i projektet. Projekten varierar från enklare till mer komplexa, på lokal nivå så väl som europeisk. Allt arbete sker tillsammans med övriga funktioner på Yaskawa Nordic AB vilket gör det möjligt att snabbt få återkoppling på gjorda konstruktioner. Du kommer att introduceras i arbetet av en erfaren kollega för att därefter succesivt ta dig an nya och egna projekt.

Tjänsten passar dig som söker efter en långsiktig arbetsplats och som vill arbeta på ett expansivt företag där du får bidra, utvecklas och specialisera dig. Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad som dig som har arbetslivserfarenhet som elkonstruktör.

VI SÖKER DIG SOM
Är civilingenjör eller högskoleingenjör inom relevant utbildningsområde med inriktning och kunskap inom elteknik, elektronik och kunskaper inom programmering.

Har erfarenhet av elkonstruktion med EPLAN eller liknande CAD verktyg.

Erfarenheter från studier är tillräckligt men har du arbetslivserfarenhet inom området är det meriterande.

Du har mycket goda kunskaper vad gäller både svenska och engelska.

Som person är du driven och trivs med att arbeta i projekt samt att få arbetet att gå framåt. Vi ser att du är en person som själv vill utvecklas inom detta område och på så sätt också vara med och utveckla företaget på lång sikt. Eftersom du arbetar projektbaserat och mot deadlines är det viktigt att du är flexibel och kan prioritera rätt när det krävs. Här arbetar du nära dina kollegor på en avdelning där sammanhållningen är viktig, en lagspelare med fokus på helheten. En självklarhet för oss är ditt stora tekniska intresse.

Du är en person med väl utvecklad social kompetens som tycker mötet med andra människor nationellt och internationellt är både en utmaning och stimulans.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Daniel Stålbäck och nås på 0730-42 31 22 eller Daniel.stalback@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!