Integration Specialist till Ramirent

Rekryterare
Ramirent
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 29 juni 2018
Stängs
den 29 juli 2018
Ref:
11939
Kontakta
Alexander Gohari
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Dina arbetsuppgifter
Som Integration Specialist kommer du jobba strategiskt med att få det digitala spåret i rullning. Du kommer att navigera en självgående grupp på tre integrationsexperter genom att stötta med verksamhetens mål och visioner som påverkar systemintegrationerna. Som spindeln i nätet kommer du att leda, prioritera och se över systemval i funktion och antal. I rollen som Integration Specialist kommer du även att ansvara för verksamhetens stora satsning på digitalisering genom driva och vidareutveckla projektet som startade efter årsskiftet.

Din profil
För att axla rollen som Integration Specialist och driva digitaliseringsprojektet, söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat med integrationer i olika affärssystem. Du är intresserad av det digitala spåret och har erfarenhet av att leda projekt och bygga upp ett team med de kompetenser som behövs. Du har förståelse för vad utvecklarna gör så att du kan integrera och vara delaktig i resan att bygga vidare på den digitala satsningen. Som person är du noggrann, kommunikativ och tekniskt insatt med ett sinne för affärer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterare alexander.gohari@maxkompetens.sealt. 070-8613248

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland deras kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner