Group Financial Controller

Plats
Upplands Väsby, Stockholm
Annonserat
den 9 augusti 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Kontakta
Martin Dambergs
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Group Financial Controller
Öhlins Racing AB grundades 1976 och har totalt ca 350 anställda och omsätter 1,2 MDKR. Företaget har under många år expanderat med etableringar av egna tillverkande och distribuerande enheter i USA, Tyskland, Thailand och Japan samt i Sverige - Upplands Väsby, Jönköping och Karlstad.

Om tjänsten
Som ett led i att förstärka koncernfunktionen söker vi nu en Group Financial Controller med placering vid huvudkontoret i Upplands Väsby. Vi uppskattar att 50% av tjänstens innehåll kommer att vara drivande av förändringsarbete som berör koncerngemensamma arbetssätt och rutiner, affärssystem samt business support. I övrigt allmänt controllerarbete som avstämningar och revisionskontakter. Vi använder affärssystemet IFS och analysverktyget QlikView i koncernens alla bolag. I tjänsten rapporterar du till koncernens Manager Business & Financial Control. 

Profil
Vi ser att du är civilekonom eller har annan högskoleutbildning inom ekonomi. Vi tror att du har kvalificerad erfarenhet från liknande arbete i ett internationellt företag. Vi tror att du uppskattar ett företag i ständig rörelse med entreprenörskultur och korta beslutsvägar där du har stora möjligheter att sätta din prägel.

Vi lägger stor vikt vid din person. Du är självgående, driven och nyfiken. Du är förtroendeingivande i ditt sätt och har lätt för att bygga relationer. Som person är du trygg i dig själv, kommunikativ och har en god pedagogisk förmåga.

Du kommer att arbeta i en internationell miljö och att behärska engelska i tal och skrift är därför ett krav. 
Mer information om företaget hittar du på http://www.ohlins.com.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Urvalsprocessen startar först efter semesterperioden men du är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult för mer information. Sista ansökningsdag är 31 augusti. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!

Ort: Upplands Väsby Län: Stockholms län