Skolledare till Hvilan Utbildning

Plats
Sverige
Annonserat
den 9 juli 2018
Stängs
den 8 augusti 2018
Kontakta
Eva Malmberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Genom en miljö som präglas av utveckling och nyfikenhet, ger vi förutsättningar för ett livslångt lärande. Vi är i ett mycket spännande utvecklingsskede med fokus på expansion på flera orter, därför söker vi skolledare.

Arbetsuppgifter
Vi söker skolledare med goda ledaregenskaper som utmärks av en förmåga att verka i allt från strategi till vardagliga uppgifter inom utbildning.
En skolledare som vill vara med och bygga upp och utveckla Hvilan Utbildning. Som skolledare arbetar du tillsammans med skolledning, pedagoger och andra medarbetare för att utveckla Hvilan Utbildning till den bästa skolan för studerande och medarbetare. Du är en del av teamet och har lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar. På uppdrag av skolledningen kan du också komma att ansvara för ett eller flera övergripande uppdrag.

Du är drivande i att skapa en kreativ, utvecklande verksamhet och en god arbetsmiljö för våra studerande och medarbetare. Du är ambassadör och verkar för att Hvilan Utbildning är attraktiva för studerande. Du bidrar till att våra arbetsplatser är kända för att ge de bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget genom ledarskapet.

Kvalifikationer
Du har akademisk examen gärna med pedagogisk inriktning och erfarenhet av arbete i utbildningsverksamhet. Vi ser gärna att du har en genomförd rektorsutbildning eller ambition att påbörja utbildningen. Tidigare erfarenhet som biträdande rektor eller annat chefs-/ledaruppdrag inom utbildningsverksamheten är meriterande, inom gymnasie-och vuxenutbildning. Du har goda ledaregenskaper och är en tydlig pedagogisk ledare som initierar och driver utveckling utifrån uppställda mål. Din goda kommunikativa förmåga gör att du är lyhörd och har lätt för att påverka. Du är en god lagspelare och inspireras av att arbeta tillsammans med andra. För att lyckas med uppdraget är det viktigt att du har förmåga att planera och organisera ditt arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktinformation
För mer information, kontakta Eva Malmberg, ecmlund@gmail.com.

Om ansökan
Rekryteringen sker löpande, så skicka din ansökan snarast via e-post till ecmlund@gmail.com.  Ansökan ska innehålla ett aktuellt CV och ett personligt brev. Betygskopior och referenser behöver inte bifogas i detta skede.

Till rekryteringsföretag och försäljare; vi undanber oss vänligen men bestämt.

Om oss
Med anor från 1868 och med blicken mot framtiden har Hvilan Utbildning en bra balans mellan tradition och nytänkande. Hvilan Utbildning är Sveriges främsta utbildare inom den gröna näringen, trädgård. Vi ägs av branschen, GRO - den Gröna näringens riksorganisation och har verksamhet i Åkarp, Stockholm och på Gotland samt i Järna. Vi bedriver gymnasium, språkintroduktion, YH-utbildningar, YrkesVux, arbetsmarknadsutbildningar, Yrkesintroduktion och Yrkes-SFI samt anordnar utbildningar på direkt uppdrag av branschen. Våra utbildningar är både studie- och yrkesförberedande. Vi är ca 120 medarbetare och 500 studerande.

Vi finns i en naturskön miljö med egenägd mark och ett flertal fastigheter, där vi har egen produktion samt driver internat och restaurang

Med engagemang, kvalité och kreativitet skapar vi en utbildningsverksamhet som sätter det gröna i fokus. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att skapa möjligheter för våra elever att nå goda resultat och att våra medarbetare utvecklas.