Verksamhetsrevisorer till Stadsrevisionen Göteborgs Stad

Rekryterare
Göteborgs Stad
Plats
Göteborg (Stad), Västra Götaland
Annonserat
den 17 augusti 2018
Stängs
den 10 september 2018
Ref:
A700
Kontakta
Lisa Berlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
På Stadsrevisionen får du möjlighet att arbeta med frågor som berör många människor. Du deltar i samhällsutvecklingen genom att bidra till insyn och bedömningar som ligger till grund för förändring, diskussion och beslut. Arbetet är omväxlande och ger djup kännedom om kommunens olika verksamheter. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade kollegor samt ha täta kontakter med både politiker och tjänstemän.

Du kommer att ingå i ett av kontorets revisionsteam och genomföra årlig granskning för några av stadens nämnder och bolag samt arbeta i projektform med utredningar av mer fördjupad karaktär. Arbetet som verksamhetsrevisor bedrivs både enskilt och i grupp och passar dig som både har vana att arbeta självständigt och som tycker om att samarbeta med personer som har olika kompetenser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom exempelvis statsvetenskap, offentlig förvaltning eller annan relevant inriktning. Du har goda kunskaper inom samhällsvetenskaplig metod och flerårig erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete inom offentlig sektor. Kanske arbetar du redan idag som verksamhetsrevisor eller är utredare, analytiker eller forskare. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, är analytisk, resultatinriktad och har förmåga att göra rationella bedömningar i komplexa sammanhang. Som person har du lätt att samarbeta med andra, är en god lyssnare samt har hög integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Anställningsform: Samtliga anställningar är tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Antal annonserade arbetstillfällen: Vi kommer att anställa minst en person som verksamhetsrevisor.

Ansökan: Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen med din ansökan redan i dag. Sista dag att ansöka är den 10 september 2018.

Till annonsförsäljare: Vi önskar inte få några samtal om att köpa annonsplats på andra ställen.

Om Stadsrevisionen
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare med cirka 55 000 anställda. Stadsrevisionen har kommunfullmäktiges uppdrag att årligen granska och främja den verksamhet som kommunstyrelsen och stadens sammantaget cirka 60 nämnder och bolag ansvarar för. Vår uppgift är att pröva om verksamheten är ändamålsenlig, bedrivs effektivt och redovisas på ett rättvisande sätt.