Röntgensjuksköterskor till Skaraborgs Sjukhus

Plats
Skövde (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 27 augusti 2018
Stängs
den 5 november 2018
Ref:
2018/4861
Kontakta
Eva-Maria Forsberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

tva_leende_ansikten.jpg Röntgensjuksköterskor - kom till en "Strålande" arbetsplats!

Förvaltning: Skaraborgs Sjukhus
Yrke: Röntgensjuksköterska
Ort: Skövde/Lidköping
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Publicerad: 22 augusti 2018
Sista ansökningsdag: 5 november 2018

Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K1, Bild och Funktionsmedicin Radiologi

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats. Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.

Beskrivning
Verksamhetsområdet består av radiologi, nuklearmedicin och interventionscentrum (IVC). Verksamheten bedrivs vid sjukhusen i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Årligen utförs på de fyra avdelningarna 150 000 undersökningar.

Vi inom Radiologi SkaS arbetar med avancerad MRT-, datortomografi -, ultraljuds- och konventionell radiologisk diagnostik samt avancerad interventionsdiagnostik och behandling. I Lidköping och Skövde bedrivs verksamheten med dag- och jourverksamhet. På våra avdelningarna i Falköping och Mariestad endast dagverksamhet.

Rollen som röntgensjuksköterska:
Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du med varierande och lärorika arbetsuppgifter inom olika modaliteter. Vi har en modern utrustningspark på de olika modaliteterna och brett undersökningspanorama med allt från konventionell röntgen till mer avancerade undersökningar på både barn och vuxna. Vi kan därför erbjuda dig stora möjligheter att utvecklas vidare inom ditt yrke vilket vi värdesätter.

Kvalifikationer
För att arbeta hos oss måste du vara legitimerad röntgensjuksköterska

Personliga egenskaper:
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och glädje till vårt team. Du har lätt för att samarbeta, är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete. Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel samt intresserad av teknik och utveckling. För att trivas bör dina grundvärderingar stämma överens med våra – respekt för individen med patienten i fokus.

Övrigt
Har du frågor kring vår verksamhet eller undrar hur enheten ser ut? Då är du varmt välkommen på ett besök, auskultering eller kom förbi på en fika?

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Fast
Antal lediga befattningar: 5
Sysselsättningsgrad: 38,15 tim/vecka. Jour- och helgtjänstgöring
Ort: Skövde/Lidköping
Län: Västra Götalands län
Country: Sverige
Referensnummer: 2018/4861
Kontakt: Eva-Maria Forsberg, Enhetschef, 0500-47 80 85 
Facklig företrädare: Vårdförbundet, 0500-43 19 36 
Publicerad: 22 augusti 2018
Sista ansökningsdag: 5 november 2018