Projektledare med CAD kunskaper till Battenfeld Sverige

Plats
Halmstad
Annonserat
den 20 september 2018
Stängs
den 20 oktober 2018
Ref:
7811
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en projektledare som trivs med ett arbete som innebär stort ansvar, varierande arbetsuppgifter, relationsskapande och som är genuint intresserad av teknik. 
Detta är en ny tjänst på företaget och du kommer ha stora möjligheter att forma din roll. Det är dock viktigt att du är prestigelös och kan ta dig an olika arbetsuppgifter där behov uppstår.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att:

* Vara spindeln i nätet i projekt 
* Samordna i alla led
* Kontakt med kunder och underleverantörer
* Kundbesök 
* Bollplank för teamet 
* Utveckla organisationen och lönsamheten 
* Hantering av teknisk dokumentation
* Rita/sammanställa layouter i CAD-program

Din profil
Du ska tidigare arbetat i projekt och tycka om att bygga goda relationer både internt och externt. Det är viktigt att du har ett naturligt affärssinne och förstår innebörden av goda affärer.

Som person är du en lagspelare som tar hänsyn till alla personer du kommer i kontakt med. Du gillar struktur och ordning och reda samt har ett genuint teknikintresse som gör att du lätt kan sätta dig in i den verksamhet företaget bedriver. 

Du behöver trivas med att arbeta självständigt, tycka om att ta ansvar och driva dina processer framåt. God initiativ- och samarbetsförmåga, driv och affärsmässighet samt en administrativ ådra värdesätts högt.

Svenska och engelska är ett krav för tjänsten, tyska är meriterande. Det är också meriterande om du tidigare har arbetat inom plast- och gummiindustri.

Sista ansökningsdag
Tjänsten är en direktrekrytering till kund med start omgående

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Battenfeld Sverige AB är ett svenskägt familjeföretag med Christian Hiljemark som VD. De säljer maskiner och tillhörande kringutrustning till den svenska och norska plast- och gummiindustrin. Kontor, lager och service finns i egna lokaler i Halmstad, alldeles invid flygplatsen, på den Halländska västkusten.

De har varit kvalitetsleverantör till plast- och gummiindustrin sedan 1978. Sortimentet idag består bland annat av formsprutor och robotsystem från Wittmann Battenfeld, extruders från Battenfeld-Cincinnati, gummi-bearbetningsmaskiner från Maplan, återvinningsmaskiner från NGR och Herbold Meckesheim samt formblåsningsmaskiner från Kautex Maschinenbau GmbH.