Projektledare till HEBA Fastighets AB

Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 20 september 2018
Stängs
den 21 oktober 2018
Ref:
3937141780
Kontakta
Linnéa Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

VILL DU ARBETA MED ATT UTVECKLA, TA TILLVARA PÅ OCH MODERNISERA HEBA:S FASTIGHETSBESTÅND?
HEBA:s affärsidé är att erbjuda människor i Stockholmsområdet ett hållbart, attraktivt och tryggt boende. Detta gör de bland annat genom en aktiv Fastighetsutveckling med fokus på teknik, miljö och hållbarhet. Vill du arbeta nära hyresgäst och förvaltning i frågor som rör renovering-, om och tillbyggnad på ett bolag med hög servicenivå och långsiktigt ägande? Då kan detta vara din nästa utmaning!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Projektledare driver du framförallt renoverings-, om och tillbyggnadsprojekt i nära samarbete med förvaltning, projektsamordnare, fastighetstekniker och entreprenörer. Det förekommer även projekt inom nyproduktion.

På HEBA arbetar det idag 42 engagerade medarbetare och du kommer tillhöra avdelningen Fastighetsutveckling där det idag arbetar åtta personer. Tjänsten är förenad med resor (endast inom Stockholms län) och kräver därför körkort.

Du vill bidra till HEBA:s målsättning att fortsätta växa i Stockholmsregionen samt vision att vara Sveriges mest välrenommerade företag inom hyresbostäder. Du identifierar dig med HEBA:s kärnvärden: Nära, Lyhörda, Trygga och Engagerade.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetsleder ditt projektteam med interna och externa projektdeltagare samt ansvarar för:

 • Att leda planering, projektering, upphandling och genomförande av dina projekt
 • Att upprätta, säkerställa och följa upp ekonomi, tidplaner samt kvalité i dina projekt
 • Att avropa/ upphandla tjänster, konsulter-, och entreprenader
 • Att ta fram underlag som krävs för hyresgästgodkännande vid ROT-Projekt
 • Överlämning till intern förvaltning

KVALIFIKATIONER

 • Eftergymnasial utbildning med byggteknisk inriktning. Alternativt annan utbildning i kombination för befattningen relevant erfarenhet
 • Erfarenhet av projektledning, framförallt ROT-projekt
 • Kunskap inom entreprenadjuridik, PBL och BBR
 • God ekonomisk förståelse och erfarenhet av investeringsbeslut, budget och prognosarbete
 • Körkort (personbil)

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av ROT- och bostadsprojekt

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, din inställning till jobbet och din motivation.

Du är en lagspelare som trivs med samarbete samtidigt som du är självgående och själv strukturerar ditt angreppssätt och driver dina processer framåt. Du har intresse och vilja att sätta dig in i och förstå verksamheten samt dina kollegor.

Eftersom befattningen innebär omfattande kontakter med entreprenörer, hyresgäster och interna kollegor krävs att har goda kunskaper i tal och skrift. Du har god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi söker dig som är trygg, stabil och har god självinsikt.

HEBA ERBJUDER DIG

 • Möjlighet att arbeta både med projekt inom ombyggnad och nyproduktion
 • Goda utvecklingsmöjligheter samt bredda din roll. Kanske vill du jobba mer med tidiga skeden eller nyproduktion?
 • Långsiktig fastighetsägare
 • HEBA värdesätter goda relationer och har såväl högt NKI som medarbetarindex
 • Fastighetsägare med fokus på Hållbarhet & Miljö, bl.a. minskat energianvändningen för värme med 20% de senaste 10 åren samt miljöbyggnad silver för nyproduktion

ÖVRIG INFORMATION
Anställning: Tillsvidare
Placeringsort: På huvudkontoret på Södermalm, Timmermansgatan 31
Arbetstid: Flextid
Resor: Förekommer
Tillträde: Enligt överenskommelse

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar HEBA med Fasticon Kompetens AB. Därav är HEBA:s önskemål att alla samtal och mail kring tjänster går till Fasticon Kompetens AB.  

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndagen den 21 oktober 2018.  

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linnéa Nilsson på linnea.nilsson@fasticonkompetens.se eller på 073 – 415 43 21.

HEBA är ett privat fastighetsbolag med hyresbostäder i Stockholmsområdet och är sedan 1994 noterade på Nasdaq Stockholm AB, Mid Cap listan. HEBA erbjuder sina hyresgäster ett hållbart, attraktivt och tryggt boende. Detta gör de genom att vara en långsiktig fastighetsägare med en engagerad förvaltning och fastighetsutveckling. Läs mer på https://www.hebafast.se/