Marknadsassistent till Karlshamnsbostäder AB

Plats
Karlshamn, Blekinge
Annonserat
den 24 september 2018
Stängs
den 24 oktober 2018
Kontakta
Ola Johansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsgivare Karlshamnsbostäder AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område Ekonomi/ Marknad
Ort Karlshamn
Platser 1
Sista ansökningsdatum 2018-10-15

Företagspresentation

Vi är Kabo!
Karlshamnsbostäder AB är ett kommunalt bolag som ägs av Stadsvapnet i Karlshamn AB som är moderbolag i Karlshamnskommuns bolagsgrupp.

Vi är Karlshamns allmännyttiga bostadsföretag och kommunens verktyg inom bostadsförsörjningen. Beståndet består av drygt 2.200 hyreslägenheter och fler är under produktion. Utöver detta tillkommer drygt 300 bostäder i särskilt boende och ett antal kommersiella hyreslokaler.

Karlshamnsbostäder omsätter 201 Mkr och har en balansomslutning på 1,2 mdr kr. Med de 60 anställda har vi valt att ha egen personal på alla nyckelpositioner då vi anser att detta borgar för närkontakt med våra kunder vilka är de viktigaste vi har. Möjligheten för kompetensutveckling hos oss på Karlshamnsbostäder är god.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som en av våra två marknadsassistenter jobbar du i yttersta linjen vad gäller att tillgodose den starka efterfrågan som finns på våra lägenheter. Detta innebär kontakt och dialog med nuvarande och nya hyresgäster som bl.a medför lägenhetsvisningar, hantering av våra antagningskriterier, hantering av önskemål om renoveringar vilket i sin tur kommer att kräva relationsbyggande med inslag av förhandlingsförmåga som leder till avslut.

Marknadsavdelningen består av fem tjänster som jobbar med våra olika marknadsföringsaktiviteter såsom events, bostadsmöten och säljkampanjer där du som marknadsassistent också kommer att vara en del.

Din profil
Vi förväntar oss att du har en god förmåga att bemöta våra kunder på ett vänligt och professionellt sätt och att du gillar att driva mot bra avslut. Du som person är nyfiken och står för god omvärldsbevakning inom området. Du driver mot individuella mål som står i samklang med avdelningens och bolagets övergripande mål. Vi ser gärna att du är starkt bidragande till att arbetsglädje präglar vår arbetsplats.

Du har minst gymnasieexamen och innehar B-körkort, du har god dokumenterad kompetens datavana med office-paketet. Du har intresse och kompetens vad gäller digitala kanaler och sociala medier. Det är meriterande med högre utbildning inom marknadsföring/försäljning samt flytande flerspråkighet utöver svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Oreglerad arbetstid tillämpas, i övrigt enligt Visions kollektivavtal.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar endast emot din ansökan via databasen, har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare som är Ola Johansson och som nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se.

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!