Kvalitetsansvarig till verkstadsföretag i tillväxt

Rekryterare
Grehns Plåt AB
Plats
Norrköping, Östergötland
Annonserat
den 26 september 2018
Stängs
den 21 oktober 2018
Kontakta
Kristina Lind
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsgivare Grehns Plåt AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område Produktion/ Process-industri
Ort Norrköping
Platser 1
Sista ansökningsdatum 2018-10-21

Grehns Plåt AB är ett verkstadsföretag med mer än 120 års erfarenhet. Vi tillverkar kundanpassade produkter av tunnplåt och av profiler med modern teknik, hög teknisk kompetens och stor flexibilitet. Våra kunder finns i Sverige och omgivande länder inom varierande branschområden med tyngdpunkt mot tung fordonsindustri och materialhantering. Vi omsätter 70 mkr och är idag ca 40 anställda och finns i fräscha och ändamålsenliga lokaler på Lindövägen i Norrköping. Vi är idag certifierade mot ISO 9001 samt 14001.

Grehns har en hög ambition att ständigt utvecklas tillsammans med våra kunder och för att möta våra kunders förväntningar investerar vi i ny produktionsyta och nya maskiner de närmaste åren.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 
Vi behöver förstärka vårt team med en erfaren kvalitetsansvarig då tidigare specialist går i pension. Här söker vi dig som med kunskap och erfarenhet inom kvalitetsområdet vill bidra i ett bolag som har tydligt fokus på tillväxt och expansion.

Du kommer i rollen bli en nyckelperson som har stor påverkan på kvalitetsfrågorna och därmed ha stor frihet och möjlighet att i nära samarbete med kollegorna vidareutveckla funktionen.

Fokus kommer vara förbättrad kvalitet, ökad produktivitet samt kostnadseffektivitet.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a.

  • Leda arbete med extern och intern avvikelsehantering
  • Medverka i externa och interna revisioner
  • Leverantörsinspektioner och uppföljningar
  • Leda arbetet med en certifiering till IATF 16949
  • Ständiga förbättringar i processer och på produkter

Arbetet är omväxlande och en mix av administration och mer operativa inslag av kvalitetsteknik. Tjänsten rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Absoluta framgångsfaktorer i din person är ditt driv och din vilja att lära nytt, förbättra och utveckla. Att du har en nyfikenhet och vision med kvalitetsarbetet in i framtiden.

Din profil
Du har för tjänsten relevant utbildning, gärna på akademisk nivå, men inget krav. Du har flerårig erfarenhet från kvalitetsarbete och gärna mot fordonsindustrin och dess krav. Du har erfarenhet att arbeta med och leda utveckling av ledningssystem som möter kraven ISO 9001 samt ISO 14001, meriterande även med IATF 16949 eller dess föregångare ISO/TS.

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav, eftersom våra kunder även finns internationellt. Vidare har du kunskaper i ritningsläsning.

För att lyckas i rollen tror vi att du som söker är målinriktad, självgående och social. Du har lätt att skapa kontakter och samarbeta. Du har ett stort ansvarstagande och är till din natur mera proaktiv än reaktiv. Att skapa ordning och reda och utveckla processer med struktur är en annan del som är viktigt i rollen varför vi tror att du även har den delen med dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och i denna rekrytering kommer vi lägga särskilt fokus vid följande personliga kompetenser: Kundfokus, anpassning, planering, initiativförmåga, samarbete och kommunikation.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Grehns Plåt med Unik Resurs. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Sista ansökningsdag är 21/10. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst. Vi tar helst emot din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Vi ser fram emot din kontakt!

Ansvarig rekryteringskonsult är Kristina Lind och nås på kristina.lind@unikresurs.se eller 0767-781513.

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!